Smart Government

Smart Government


De ontwikkelingen in het gemeentelijke domein hebben effect op de informatievoorziening. Vanouds is dit een ondersteunende, facilitaire dienst die vooral op kosten wordt gestuurd. Recente ervaringen met decentralisatie en informatiegestuurd werken laten zien dat andere manieren van werken vereist zijn om de gewenste innovatie en transformatie vorm te geven, zoals CIO 3.0. Meer dan nu zal deze manier van werken gericht zijn op het gezamenlijk met de ‘business’ organiseren. Dat vereist niet alleen kennis en betrokkenheid van het management, maar ook van de business zelf.

Digitale transformatie 

M&I/Partners adviseert, coacht en ondersteunt bij het realiseren van de digitale transformatie. Dit doen we door samen met u een digitale strategie te ontwikkelen en te implementeren, en innovatie-initiatieven te ondersteunen en te verduurzamen. Ook kunnen we uw huidige ICT-organisatie doorlichten en u adviseren over een voor u effectieve inrichting. Bovendien nemen we management en bestuur mee in de wereld van de digitale transformatie, bijvoorbeeld met een Masterclass Gemeentelijke ICT. Ontdek onze succesverhalen bij klanten

Samen met u werken we aan een overheid die klaar is voor de toekomst. Wij voeren graag het gesprek over wat wij voor u kunnen betekenen.
Maak kennis met

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

M&I/Partners adviseerde de gemeente Dalfsen over de Informatisering en Automatisering strategie en welke digitale koers de gemeente het best kan varen, gelet op de missie, visie en ambities.

Lees meer

Relevante kennis

Programma van Eisen en Service Levels
05-10-2020

Programma van Eisen en Service Levels

Lees meer
Online lunchsessies gemeenten
11-05-2020

Online lunchsessies gemeenten

Lees meer