Rijksoverheid

Rijksoverheid


Als bestuurder of manager binnen de Rijksoverheid heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. In een hoog tempo komen nieuwe oplossingen beschikbaar. Bent u klaar voor de digitale transformatie?

M&I/Partners ondersteunt, inspireert en adviseert de Rijksoverheid bij digitale transformatie. Op het gebied van ICT-governance, architectuur, audits en informatieveiligheid. Samen met u houden we uw projecten en programma's op koers. Dankzij onze kennis en begrip van de overheidsomgeving, kunnen we hierbij een onafhankelijke ondersteuning en quality assurance bieden. De koppeling van beleid, uitvoering en nieuwe mogelijkheden van ICT is voor ons leidend in ons werk als projectleider, adviseur of procesbegeleider.

Weten hoe u de noodzakelijke transformaties moet organiseren?
Neem contact met ons op of ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

Wijnand Heijnen

Principal adviseur
wijnand.heijnen@mxi.nl
06 52 77 75 20
Lees mijn publicaties
Governance en project assurance

Governance  De toenemende afhankelijkheid van ICT stelt managers en bestuurders voor nieuwe uitdagingen. De informatiesamenleving stelt hoge eis…

Lees meer

Keteninformatisering en architectuur

Voor burgers en bedrijven is er maar één overheid. Maar overheidsorganisaties werken in ketens en netwerken om de beoogde dienstverlenin…

Lees meer

Ben jij de strategisch adviseur op het gebied van informatiebeleid binnen het Rijk?Wil jij complexe ICT-vraagstukken oplossen voor én met je klant?

Bekijk onze vacatures voor Rijksoverheid

Relevante case

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Idius Felix is als projectleider bij het Zorginstituut Nederland betrokken bij de functionele doorontwikkeling van de succesvolle blockchaintoepassing en Computable Award winnende ICT-project van het jaar ‘Mijn Zorg Log’.

Lees meer

Relevante kennis

De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?
18-03-2018

De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?

Lees meer
Een appje achter het stuur? Een fusie? Denk goed na!
08-03-2018

Een appje achter het stuur? Een fusie? Denk goed na!

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding