Audits en assurance

Audits en assurance


Veel overheidsorganisaties hebben moeite om grip te krijgen op hun ICT-projecten en programma’s. Hoe zorgt u voor het juiste resultaat? Hoe houdt u zicht op de planning en de kosten? Hoe kunt u tijdig bij sturen? Audits en assurance zijn binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s.

Audits en assurance

Wij helpen u goed geïnformeerde besluiten te nemen door onafhankelijke audits, reviews en second opinions te doen en u goed onderbouwde adviezen te geven. Wilt u de kwaliteit van ICT en automatisering in uw organisatie verbeteren? Wij bieden experts met uitgebreide praktijkervaring die op korte termijn, professioneel en onafhankelijk reviews, second opinions en audits uitvoeren. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw ICT-project of ICT-toepassing en zorgen dat u als opdrachtgever weloverwogen en goed geïnformeerde besluiten kunt nemen. Wij behoeden u voor vervelende verrassingen en helpen u tegelijkertijd groeien in uw rol als opdrachtgever. 

Grip op ICT

Audits en assurance zijn binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s. In onze visie draait het daarbij om vertrouwen en verbeteren, niet om afrekenen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten.

Meer weten?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op! Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening.

 

Grip op ICT
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Relevante case

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

M&I/Partners heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de toekomstvastheid van de technische infrastructuur van de Polisadministratie van het UWV.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Blockchain vergroot vertrouwen in publieke dienstverlening
23-12-2017

Blockchain vergroot vertrouwen in publieke dienstverlening

Lees meer
Het is tijd voor Bureau Moeilijke Gevallen
26-06-2017

Het is tijd voor Bureau Moeilijke Gevallen

Lees meer