Governance en project assurance

Governance en project assurance


Governance 

De toenemende afhankelijkheid van ICT stelt managers en bestuurders voor nieuwe uitdagingen. De informatiesamenleving stelt hoge eisen aan de overheid. Overheden moeten toe naar een optimale digitale dienstverlening, ze wisselen steeds meer gegevens uit in ketenverband en de gebruikers stellen steeds hogere eisen.

Nieuwe technologieën als internet of things, blockchain en big data kloppen aan de deur. Krijgen digitalisering en innovatie voldoende ruimte in uw organisatie? Zijn uw ICT-afdeling en leveranciers in staat adequaat op uw toenemende behoeften in te spelen? Bent u in control op informatiebeveiliging en privacy?

M&I/Partners heeft ruimte ervaring met governance-vraagstukken. We ondersteunen uw organisatie om grip te krijgen op ICT-ontwikkelingen en om de veranderkracht van uw organisatie te vergroten. Vanuit onze CIO 3.0 visie maken we hierbij gebruik van moderne besturingsinstrumenten op het gebied van opdrachtgeverschap, sourcing, regievoering en informatiemanagement. Pragmatisme en de menselijke maat staan altijd voorop staan. We helpen u om uw ICT en de aansturing daarvan effectief en wendbaar in te richten. Ontdek onze succesverhalen bij klanten.

Project assurance

Veel overheidsorganisaties hebben moeite om grip te krijgen op hun ICT-projecten en programma’s. Hoe zorgt u voor het juiste resultaat? Hoe houdt u zicht op de planning en de kosten? Hoe kunt u tijdig bij sturen?

M&I/Partners adviseert u goed geïnformeerde besluiten te nemen door een onafhankelijke assurance (audit, review) rol in te vullen. Wij behoeden u voor vervelende verrassingen en helpen u tegelijkertijd groeien in uw rol als opdrachtgever. 

Project assurance is binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn op complexe ICT-programma’s. In onze visie draait het daarbij om vertrouwen en verbeteren, niet om afrekenen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op! Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening.
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Ben jij de strategisch adviseur op het gebied van informatiebeleid binnen het Rijk?Wil jij complexe ICT-vraagstukken oplossen voor én met je klant?

Bekijk onze vacatures voor Rijksoverheid

Relevante case

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

Onafhankelijk onderzoek naar de toekomstvastheid van de technische infrastructuur van de Polisadministratie van het UWV.

Lees meer

Relevante kennis

Toptalenten: zoek ook eens een drop-out
19-03-2018

Toptalenten: zoek ook eens een drop-out

Lees meer
De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?
18-03-2018

De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding