ICT-governance

ICT-governance


De toenemende afhankelijkheid van ICT stelt managers en bestuurders voor nieuwe uitdagingen. De informatiesamenleving stelt hoge eisen aan de overheid. Overheden moeten toe naar een optimale digitale dienstverlening, ze wisselen steeds meer gegevens uit in ketenverband en de gebruikers stellen steeds hogere eisen.

Nieuwe technologieën als internet of things, blockchain en big data kloppen aan de deur. Krijgen digitalisering en innovatie voldoende ruimte in uw organisatie? Zijn uw ICT-afdeling en leveranciers in staat adequaat op uw toenemende behoeften in te spelen? Bent u in control op informatiebeveiliging en privacy?

ICT-governance

M&I/Partners heeft ruimte ervaring met ICT-governance vraagstukken. We ondersteunen uw organisatie om grip te krijgen op ICT-ontwikkelingen en om de veranderkracht van uw organisatie te vergroten. Vanuit onze CIO 3.0 visie maken we hierbij gebruik van moderne besturingsinstrumenten op het gebied van opdrachtgeverschap, sourcing, regievoering en informatiemanagement. Pragmatisme en de menselijke maat staan altijd voorop staan. We helpen u om uw ICT en de aansturing daarvan effectief en wendbaar in te richten. Ontdek onze succesverhalen binnen de Rijksoverheid.
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Relevante case

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

M&I/Partners heeft een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd naar de toekomstvastheid van de technische infrastructuur van de Polisadministratie van het UWV.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Blockchain vergroot vertrouwen in publieke dienstverlening
23-12-2017

Blockchain vergroot vertrouwen in publieke dienstverlening

Lees meer
Het is tijd voor Bureau Moeilijke Gevallen
26-06-2017

Het is tijd voor Bureau Moeilijke Gevallen

Lees meer