Ketenisamenwerking

Ketenisamenwerking


Voor burgers en bedrijven is er maar één overheid. Maar overheidsorganisaties werken in ketens en netwerken om de beoogde dienstverlening of handhaving mogelijk te maken. De overheid kan dankzij ICT flexibeler en klantgerichter werken en beter samenwerken met ketenpartners. Door een slimme inzet van ICT kan de overheid doelmatiger functioneren en beter presteren. Keteninformatisering maakt dit mogelijk. Van beleidsdoelen, proces- en gegevensarchitectuur tot aan de technische infrastructuur. Vaak is die besturing van ketens moeizaam en komt de informatisering niet goed van de grond. Een ongewenst gevolg is dat ICT-oplossingen niet werken of het gewenste resultaat opleveren. 

Onze aanpak is gericht op het in kaart brengen, ontwerpen en inrichten van de benodigde ICT-architectuur om het gewenste resultaat te bereiken. Wij zijn hierbij graag uw partner!
Maak kennis met

Krijg inzicht en structuur in uw bestaande applicatielandschapRelevante case

Politie: één digitaal loket voor alle vreemdelingeninformatie

Politie: één digitaal loket voor alle vreemdelingeninformatie

Vanuit het programma Keteninformatisering werkt de Nationale Politie nauw samen met haar partners aan de digitalisering van onderlinge informatie-uitwisseling in de Vreemdelingenketen. Om nog efficiënter (kortere doorlooptijd) en minder foutgevoelig (effectiever) samen te werken in de keten ondersteunt M&I/Partners bij de stap naar volledig digitaal werken.

Lees meer

Relevante kennis

Angst voor architectuur
18-06-2018

Angst voor architectuur

Lees meer
Terug naar de kern van architectuur
13-06-2017

Terug naar de kern van architectuur

Lees meer