Project assurance

Project assurance


Veel overheidsorganisaties hebben moeite om grip te krijgen op hun ICT-projecten en programma’s. Hoe zorgt u voor het juiste resultaat? Hoe houdt u zicht op de planning en de kosten? Hoe kunt u tijdig bij sturen?

M&I/Partners adviseert u goed geïnformeerde besluiten te nemen door een onafhankelijke assurance (audit, review) rol in te vullen. Wij behoeden u voor vervelende verrassingen en helpen u tegelijkertijd groeien in uw rol als opdrachtgever. 

Grip op ICT

Project assurance is binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s. In onze visie draait het daarbij om vertrouwen en verbeteren, niet om afrekenen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op! Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening.

 

Grip op ICT
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Relevante case

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

UWV infrastructurele health-check Polisdomein

Onafhankelijk onderzoek naar de toekomstvastheid van de technische infrastructuur van de Polisadministratie van het UWV.

Lees meer

Relevante kennis

De hemel bestormen? Niet doen
18-04-2018

De hemel bestormen? Niet doen

Lees meer
Toptalenten: zoek ook eens een drop-out
19-03-2018

Toptalenten: zoek ook eens een drop-out

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding