Informatieveiligheid

Informatieveiligheid


Toenemende digitalisering, samenwerking, mobiel werken en een toenemende dreiging zorgen ervoor dat risico’s bekend moeten zijn zodat u passende en effectieve maatregelen kunt nemen. Dit betreft het hele speelveld van fysieke en technische maatregelen tot maatregelen rondom houding en gedrag van uw medewerkers. Het gaat immers om de veiligheid van informatie van- en over uw mensen, burgers en politici. 

Informatieveiligheid is een belangrijk thema voor veiligheidsregio's. Gevoelige informatie mag niet 'op straat' liggen en privacy moet gewaarborgd zijn. Om de regio's hierbij te ondersteunen heeft het Instituut Fysieke Veiligheid samen met de vakgroep Informatieveiligheid een traject van collegiale toetsing opgezet die wij uitvoeren.

Herkent u dit en heeft u behoefte aan een betrouwbare gesprekspartner? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

Masterclass informatieveiligheid: ga zelf aan de slag met informatieveiligheid en privacy en maak een vliegende start in uw organisatie! Neem contact op met Ralph.Relevante case

IFV 25 regio's samen op weg naar informatieveiligheid!

IFV 25 regio's samen op weg naar informatieveiligheid!

Informatieveiligheid is een belangrijk thema binnen veiligheidsregio's. Gevoelige informatie mag niet 'op straat' liggen en privacy moet gewaarborgd zijn. Om de regio's hierbij te ondersteunen is een traject van collegiale toetsing opgezet. M&I/Partners voert deze collegiale toetsing bij alle 25 regio's uit.

Lees meer