Audits en assurance

Krijg grip op complexe ICT-programma’s en ICT-projecten in de overheid met audits en assurance.


Veel overheidsorganisaties hebben moeite om grip te krijgen op hun ICT-projecten en programma’s. Hoe zorgt u voor het juiste resultaat? Hoe houdt u zicht op de planning en de kosten? Hoe kunt u tijdig bijsturen? Audits en assurance zijn binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s.

Audits en assurance

Wij helpen u goed geïnformeerde besluiten te nemen door onafhankelijke audits, reviews en second opinions uit te voeren en u goed onderbouwde adviezen te geven. Wilt u de kwaliteit van ICT en automatisering in uw organisatie verbeteren? Wij bieden experts met uitgebreide praktijkervaring die op korte termijn, professioneel en onafhankelijk reviews, second opinions en audits uitvoeren. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw ICT-project of ICT-toepassing en zorgen dat u als opdrachtgever weloverwogen en goed geïnformeerde besluiten kunt nemen. Wij behoeden u voor vervelende verrassingen en helpen u tegelijkertijd groeien in uw rol als opdrachtgever. 

Grip op ICT

Audits en assurance zijn binnen de overheid één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s. In onze visie draait het daarbij om vertrouwen en verbeteren, niet om afrekenen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten.

Meer weten?

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op! Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening.

 

Grip op ICTWil jij werken als informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professional in de overheid en zorg?


M&I/Partners biedt een uitdagend en intensief traineeship aan. Een traject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Meld je aan voor het traineeship

Relevante cases

Onze kennis en inzichten

Blockchain is een nieuwe technologie, waarvan wordt gesteld dat het de grootste technologische innovatie is sinds het internet. En dat het een groot effect kan hebben op de manier waarop organisaties nu samenwerken, gegevens uitwisselen en delen en waarop wederzijds vertrouwen daarbij wordt georganiseerd. Volgens deskundigen gaat het niet alleen de financiële sector veranderen, maar ook andere sectoren zoals overheid en zorg. Moeten we ons zorgen maken?

Lees verder