ICT-governance

M&I/Partners ondersteunt uw organisatie om grip te krijgen op ICT-ontwikkelingen en om de veranderkracht van uw organisatie te vergroten.


De toenemende afhankelijkheid van ICT stelt managers en bestuurders voor nieuwe uitdagingen. De informatiesamenleving stelt hoge eisen aan de overheid. Overheden moeten toe naar een optimale digitale dienstverlening, ze wisselen steeds meer gegevens uit in ketenverband en

de gebruikers stellen steeds hogere eisen.Nieuwe technologieën als internet of things, blockchain en informatiegestuurd werken kloppen aan de deur. Krijgen digitalisering en innovatie voldoende ruimte in uw organisatie? Is uw ICT-afdeling in staat adequaat op uw toenemende behoeften in te spelen? Bent u in control op informatiebeveiliging en privacy?

ICT-governance

M&I/Partners heeft ruimte ervaring met ICT-governance vraagstukken. We ondersteunen uw organisatie om grip te krijgen op ICT-ontwikkelingen en om de veranderkracht van uw organisatie te vergroten. Vanuit onze CIO 3.0 visie maken we hierbij gebruik van moderne besturingsinstrumenten op het gebied van opdrachtgeverschap, sourcing, regievoering en informatiemanagement. Pragmatisme en de menselijke maat staan altijd voorop staan. We helpen u om uw ICT en de aansturing daarvan effectief en wendbaar in te richten. Ontdek onze succesverhalen binnen de Rijksoverheid.Wil jij werken als informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professional in de overheid en zorg?


M&I/Partners biedt een uitdagend en intensief traineeship aan. Een traject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding.

Meld je aan voor het traineeship

Onze kennis en inzichten

Blockchain is een nieuwe technologie, waarvan wordt gesteld dat het de grootste technologische innovatie is sinds het internet. En dat het een groot effect kan hebben op de manier waarop organisaties nu samenwerken, gegevens uitwisselen en delen en waarop wederzijds vertrouwen daarbij wordt georganiseerd. Volgens deskundigen gaat het niet alleen de financiële sector veranderen, maar ook andere sectoren zoals overheid en zorg. Moeten we ons zorgen maken?

Lees verder