Zorg

Zorg


M&I/Partners begeleidt en adviseert uw zorginstelling bij informatisering en digitale transformatie. Met de inzet van onze adviseurs en slimme toepassingen dragen wij bij aan een kwalitatief betere zorg. Door de jaren heen hebben we bewezen een betrouwbare partner te zijn in digitale transformatie. M&I/Partners is onafhankelijk en beschikt over unieke kennis en ervaring van zorg en ICT.  Wij begeleiden u bij het bepalen van uw digitale strategie en helpen u om wendbaar en toekomstgericht te worden. Onze visie: een gezonde zorg is ook onze zorg.

Wij willen diverse digitale werkwijzen met elkaar verbinden en (samen)werken aan een patiëntgericht, kwalitatief en toekomstbestendig zorgstelsel. Wij zetten daarbij onze kennis in van de gehele zorgsector, de noodzakelijke technologie en de relevante veranderkunde. Ons doel is niet alleen goede zorg voor de patiënt maar ook het ondersteunen van preventie en gezond leven: Value based healthcare. Dat is niet meer en niet minder dan de zorg goedkoper en kwalitatief beter maken door het simpel te houden. Een goed werkende informatievoorziening en informatiehuishouding is cruciaal voor de invoering van VBHC. 

Herkent u de uitdagingen en heeft u behoefte aan een ervaren sparringpartner? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.
Maak kennis met

Hoe geeft u vorm aan de zorg van morgen?

Care

Als team willen wij echt bijdragen aan de transformatie van de zorg door de inzet van technologie en het daarbij optimaliseren van processen. Dit kan …

Lees meer

Cure

Binnen ziekenhuizen is het primaire zorgproces in grote mate, en steeds meer, afhankelijk van een optimale ICT-dienstverlening. De druk om betere…

Lees meer

Organisaties worden meer en meer digitaal.Dat stelt andere eisen aan managers, medewerkers en de ICT-afdeling. 
Beschikt u over digitaal leiderschap om deze verandering aan te sturen?

Digitaal leiderschap vormgeven

Relevante case

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

Het was hoog tijd dat er iets gebeurde bij de verouderde informatievoorziening in het UMCG. UMCG implementeerde ERP met hulp van M&I/Partners succesvol én in recordtijd!

Lees meer

Relevante kennis

Informatie-uitwisseling in de zorg moet geen strafwerk zijn
23-05-2018

Informatie-uitwisseling in de zorg moet geen strafwerk zijn

Lees meer
Privacy patiënten: de lessen van Barbiegate
15-05-2018

Privacy patiënten: de lessen van Barbiegate

Lees meer