Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Het voeren van een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van zorgmedewerkers en de continuïteit van de organisatie. Bedrijfsvoering is een breed terrein en omvat alle processen die het primair (zorg)proces ondersteunen. M&I/Partners begeleidt en adviseert zorginstellingen op het gebied van personeelsmanagement, roosteren, financieel management, inkoop en facilitair management.

Onze adviseurs begeleiden u bij het bepalen van de strategie van een of meer bedrijfsvoeringprocessen en het maken van de vertaling naar de gewenste informatievoorziening. Dit doen wij niet alleen vanuit de ondersteunende diensten maar juist ook vanuit zorgperspectief. Daarnaast adviseren wij u graag welke applicaties het beste bij uw bedrijfsvoeringprocessen passen, hoe de processen beter ondersteunt kunnen worden in het huidige applicatielandschap en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Kunt u ondersteuning gebruiken bij het op orde krijgen of professionaliseren van uw bedrijfsvoering? Neem dan vrijblijvend contact op met Mariët.

Maak kennis met

Mariët van Dongen-Romme

Senior adviseur
mariet.van.dongen@mxi.nl
06 12 15 31 19
Lees mijn publicaties
Meer relevante kennis

Coronacrisis: de uitdagingen voor uw bedrijfsvoering
11-05-2020

Coronacrisis: de uitdagingen voor uw bedrijfsvoering

Lees meer
Medewerkers optimaal inzetten in uw zorgorganisatie
28-03-2019

Medewerkers optimaal inzetten in uw zorgorganisatie

Lees meer