Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Met de ontwikkelingen op het gebied van zelforganisatie, zelfsturing en bouwen aan krachtige teams, ontstaat ook een vraag over de wijze waarop bedrijfsvoering zich ontwikkeld en op welke wijze applicaties deze ontwikkeling kunnen ondersteunen. De verbinding tussen ondersteunende diensten en de zorgteams wordt hierbij steeds belangrijker.

Wij begeleiden en adviseren zorgorganisaties met het ontwikkelen van een visie op bedrijfsvoeringsvraagstukken, het selecteren van de juiste ERP-applicaties en het implementeren van deze applicaties binnen de ondersteunende afdelingen maar ook in de zorgorganisatie. Dit doen we als adviseur, projectmanager en verandermanager.

Benieuwd wat wij voor uw care-instelling kunnen betekenen voor de optimalisatie van uw bedrijfsvoering? Neem contact met ons op.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

Peter Ernest

Principal adviseur
peter.ernest@mxi.nl
06 20 97 91 90
Lees mijn publicaties
Wij zoeken een projectleider Bedrijfsvoering/ERP in de zorg!Ben jij in staat nieuwe ontwikkelingen dan wel aanpassingen op bestaande dienstverlening binnen zorginstellingen te implementeren?

Bekijk de vacature

Relevante case

De Zorgboog best practise ERP-implementatie

De Zorgboog best practise ERP-implementatie

De Zorgboog besloot in het voorjaar van 2012 een nieuw ERP-systeem aan te schaffen. In augustus 2012 werd de pakketkeuze gemaakt, een traject dat door M&I/Partners werd begeleid. Daarna begon onder leiding van Peter Ernest de implementatie van het nieuwe ERP-systeem.

Lees meer

Relevante kennis

Bijdrage aan de ideale zorgwereld
13-06-2017

Bijdrage aan de ideale zorgwereld

Lees meer
ERP-markt in de care
08-02-2017

ERP-markt in de care

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding