Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Het voeren van een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van zorgmedewerkers en de continuïteit van de organisatie. Bedrijfsvoering is een breed terrein en omvat alle processen die het primair (zorg)proces ondersteunen. M&I/Partners begeleidt en adviseert zorginstellingen op het gebied van personeelsmanagement, roosteren, financieel management, inkoop en facilitair management.

Onze adviseurs begeleiden u bij het bepalen van de strategie van een of meer bedrijfsvoeringprocessen en het maken van de vertaling naar de gewenste informatievoorziening. Dit doen wij niet alleen vanuit de ondersteunende diensten maar juist ook vanuit zorgperspectief. Daarnaast adviseren wij u graag welke applicaties het beste bij uw bedrijfsvoeringprocessen passen, hoe de processen beter ondersteunt kunnen worden in het huidige applicatielandschap en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Kunt u ondersteuning gebruiken bij het op orde krijgen of professionaliseren van uw bedrijfsvoering? Neem dan vrijblijvend contact op met Mariët.

Maak kennis met

Mariët van Dongen-Romme

Senior adviseur
mariet.van.dongen@mxi.nl
06 12 15 31 19
Lees mijn publicaties
Meer relevante kennis opdoen

Bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care
31-05-2021

Bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care

Lees meer
ERP is de nieuwe standaard in het ziekenhuis
29-04-2021

ERP is de nieuwe standaard in het ziekenhuis

Lees meer