Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Met de ontwikkelingen op het gebied van zelforganisatie, zelfsturing en bouwen aan krachtige teams, ontstaat ook een vraag over de wijze waarop bedrijfsvoering zich ontwikkeld en op welke wijze applicaties deze ontwikkeling kunnen ondersteunen. De verbinding tussen ondersteunende diensten en de zorgteams wordt hierbij steeds belangrijker.

Wij begeleiden en adviseren zorgorganisaties met het ontwikkelen van een visie op bedrijfsvoeringsvraagstukken, het selecteren van de juiste ERP-applicaties en het implementeren van deze applicaties binnen de ondersteunende afdelingen maar ook in de zorgorganisatie. Dit doen we als adviseur, projectmanager en verandermanager.

Benieuwd wat wij voor uw care-instelling kunnen betekenen voor de optimalisatie van uw bedrijfsvoering? Neem contact met ons op.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

ERP-projectleider in de zorgJij bent een enthousiaste ERP-projectleider. Altijd op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Je komt zelf met ideeën om de bedrijfsvoering en bestaande dienstverlening bij zorginstellingen te optimaliseren. En het blijft zeker niet bij een idee: je implementeert het ook.

Bekijk de vacature

Relevante case

De Zorgboog best practice ERP-implementatie

De Zorgboog best practice ERP-implementatie

De Zorgboog besloot in het voorjaar van 2012 een nieuw ERP-systeem aan te schaffen. In augustus 2012 werd de pakketkeuze gemaakt, een traject dat door M&I/Partners werd begeleid. Daarna begon onder leiding van Peter Ernest de implementatie van het nieuwe ERP-systeem.

Lees meer

Relevante kennis

ERP in de Cure: op weg naar ‘operational excellence’
17-12-2018

ERP in de Cure: op weg naar ‘operational excellence’

Lees meer
ERP maakt inhaalslag in de zorg
23-10-2018

ERP maakt inhaalslag in de zorg

Lees meer