Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Met de ontwikkelingen op het gebied van zelforganisatie, zelfsturing en bouwen aan krachtige teams, ontstaat ook een vraag over de wijze waarop bedrijfsvoering zich ontwikkeld en op welke wijze applicaties deze ontwikkeling kunnen ondersteunen. De verbinding tussen ondersteunende diensten en de zorgteams wordt hierbij steeds belangrijker.

Wij begeleiden en adviseren zorgorganisaties met het ontwikkelen van een visie op bedrijfsvoeringsvraagstukken, het selecteren van de juiste ERP-applicaties en het implementeren van deze applicaties binnen de ondersteunende afdelingen maar ook in de zorgorganisatie. Dit doen we als adviseur, projectmanager en verandermanager.

Benieuwd wat wij voor uw care-instelling kunnen betekenen voor de optimalisatie van uw bedrijfsvoering? Neem contact met ons op.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

Wij zoeken een projectleider Bedrijfsvoering/ERP in de zorg!Ben jij in staat nieuwe ontwikkelingen dan wel aanpassingen op bestaande dienstverlening binnen zorginstellingen te implementeren?

Bekijk de vacature

Relevante case

De Zorgboog best practice ERP-implementatie

De Zorgboog best practice ERP-implementatie

De Zorgboog besloot in het voorjaar van 2012 een nieuw ERP-systeem aan te schaffen. In augustus 2012 werd de pakketkeuze gemaakt, een traject dat door M&I/Partners werd begeleid. Daarna begon onder leiding van Peter Ernest de implementatie van het nieuwe ERP-systeem.

Lees meer

Relevante kennis

De zin en onzin van ERP-selecties
25-06-2018

De zin en onzin van ERP-selecties

Lees meer
Bijdrage aan de ideale zorgwereld
13-06-2017

Bijdrage aan de ideale zorgwereld

Lees meer