Zorginnovatie & E-Health

Zorginnovatie & E-Health


ICT is niet meer weg te denken uit het primaire proces in de care. Zorgverleners werken met een digitaal cliëntdossier, cliënten en verwanten worden digitaal betrokken met een cliëntportaal of PGO en domotica heeft zijn intrede gedaan in woningen en verpleeghuizen.

Innovatie brengt meer

Maar innovatie kan ons nog meer brengen. Een zorgrobot die de fysiotherapeut ruimte biedt om cliënten individueel te begeleiden, beeldzorgcontact voor mensen die zelfstandig wonen en E-Health om cliënten thuis te begeleiden. Voor ons staat E-health voor het gebruik van (vernieuwde) digitale toepassingen en technologieën (portalen, videoconsulten, zelf meten, zorgrobots, apps) en draagt het écht bij aan verbetering van de gezondheidszorg.

Zorg omarmt ICT

Nu E-Health en zorginnovatie bekende begrippen zijn, willen wij een stap verder gaan. Onze doelstelling is dat de zorg ICT omarmt, zodat nieuwe toepassingen de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt verbeteren. Daarbij helpen we u graag op weg.

ECD 3.0

Het nieuwe ECD; het ECD 3.0, wordt de basis van de ICT rondom de cliënt. Binnen en buiten de muren van de instelling. Data uit wearables en beelden van de nachtzorg zijn samen met de rapportage beschikbaar. Voor cliënten thuis en binnen de zorgorganisatie. Toegankelijk voor professional en mantelzorger.

Transformatiepartner

Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden. Zodat de ICT op logische wijze rondom uw cliënten en medewerkers wordt georganiseerd. Wij zijn uw transformatiepartner om de kwaliteit van zorg (verder) te verbeteren! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten

 
Maak kennis met

Wilt u weten of uw Care-instelling veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere instellingen?Achterhalen hoe u uw prestaties kunt verbeteren en  onderbouwd en effectief sturen op uw bedrijfsvoering?

Doe mee met de ICT Benchmark Care

Relevante case

Vilente op weg naar één integraal ECD

Vilente op weg naar één integraal ECD

Vilente wil een integraal ECD zodat alle typen dienstverlening worden ondersteund vanuit één pakket. M&I/Partners heeft dit selectietraject succesvol ondersteund.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Doorpakken op digitale innovatie
29-05-2020

Doorpakken op digitale innovatie

Lees meer
De ICT-regisseur als smeerolie tussen business en ICT
01-04-2020

De ICT-regisseur als smeerolie tussen business en ICT

Lees meer