Zorginnovatie met ICT

Zorginnovatie met ICT


ICT is niet meer weg te denken uit het primaire proces in de care. Zorgverleners werken met een digitaal cliëntdossier, cliënten en verwanten worden digitaal betrokken met een cliëntportaal of PGO en domotica heeft zijn intrede gedaan in woningen en verpleeghuizen. Maar innovatie kan ons nog meer brengen. Een zorgrobot die de fysiotherapeut ruimte biedt om cliënten individueel te begeleiden, beeldzorgcontact voor mensen die zelfstandig wonen en E-Health om cliënten thuis te begeleiden. 

Nu zorginnovatie een bekend begrip is, willen wij een stap verder gaan. Onze doelstelling is dat de zorg ICT omarmt, zodat nieuwe toepassingen de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt verbeteren. Daarbij helpen we u graag op weg.

  

ECD 3.0

Het nieuwe ECD, het ECD 3.0, wordt de basis van de ICT rondom de cliënt. Binnen en buiten de muren van de instelling. Data uit wearables en beelden van de nachtzorg zijn samen met de rapportage beschikbaar. Voor cliënten thuis en binnen de zorgorganisatie. Toegankelijk voor professional en mantelzorger.

Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden. Zodat de ICT op logische wijze rondom uw cliënten en medewerkers wordt georganiseerd.

Wij zijn uw transformatiepartner om de kwaliteit van zorg (verder) te verbeteren! Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Ontdek onze succesverhalen bij klanten

https://www.youtube.com/watch?v=flaJGzvcSmA


Maak kennis met

Fabienne Eurlings

Principal adviseur
fabienne.eurlings@mxi.nl
06 10 92 75 70
Lees mijn publicaties
Wilt u weten of uw Care-instelling veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere instellingen?Achterhalen hoe u uw prestaties kunt verbeteren en  onderbouwd en effectief sturen op uw bedrijfsvoering?

Doe mee met de ICT Benchmark Care

Relevante case

Vilente op weg naar één integraal ECD

Vilente op weg naar één integraal ECD

Vilente wil een integraal ECD zodat alle typen dienstverlening worden ondersteund vanuit één pakket. M&I/Partners heeft dit selectietraject succesvol ondersteund.

Lees meer

Relevante kennis

E-Health: Hoe dan?
19-01-2018

E-Health: Hoe dan?

Lees meer
De toekomst van de zorg
06-01-2018

De toekomst van de zorg

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding