Bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering


Ziekenhuizen hebben vaak een divers landschap aan applicaties die de bedrijfsvoeringsprocessen ondersteunen. Vaak zijn deze applicaties aan elkaar gekoppeld, maar laat de integratie te wensen over. 

Geïntegreerd ERP-systeem

Ziekenhuizen kiezen steeds vaker voor een geïntegreerd ERP-systeem ter ondersteuning van hun bedrijfsvoering. Het resultaat is een verbeterde efficiëntie dankzij de integratie en optimalisatie van bedrijfsprocessen, en inzicht in relevante managementinformatie.

Een duurder wordende zorg vereist dat zorginstellingen zoveel mogelijk doen met zo min mogelijk resources. ERP heeft tot doel de productiviteit van organisaties te maximaliseren, de kosten te beheersen en ervoor te zorgen dat organisaties optimaal voldoen aan de klantwensen. Wij zijn er met onze ervaring in de zorg van overtuigd dat een best practice aanpak voor de implementatie van ERP-systemen het beste werkt. Hierbij combineren wij onze kennis van zorgprocessen, bedrijfsvoering en ICT. Wij vervullen hierin diverse rollen.

  • Projectmanager namens de zorgorganisatie tijdens selectie én implementatie, zodat uw eigen mensen zich op de inhoud kunnen richten.
  • Onafhankelijk inhoudelijk adviseur als brug tussen uw organisatie en de leverancier.
  • Adviseur over mogelijke kansen, visievorming, businesscases, programma-aanpak en de combinatie van proces en ICT.

Meer weten over de manier waarop ERP de bedrijfsvoering binnen uw ziekenhuis kan optimaliseren? Neem contact met ons op. 

Ontdek onze succesverhalen bij klanten
Maak kennis met

Relevante case

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

Het was hoog tijd dat er iets gebeurde bij de verouderde informatievoorziening in het UMCG. UMCG implementeerde ERP met hulp van M&I/Partners succesvol én in recordtijd!

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care
31-05-2021

Bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care

Lees meer
ERP is de nieuwe standaard in het ziekenhuis
29-04-2021

ERP is de nieuwe standaard in het ziekenhuis

Lees meer