EPD-implementaties

EPD-implementaties


EPD-implementaties gaan over het veranderen van organisaties en mensen én over het implementeren van systemen en passende werkafspraken. Onze ervaring is dat een veranderkundige visie met een mensgeoriënteerde aanpak het beste werkt. Onze ervaren interim-, programma- en projectmanagers loodsen uw ziekenhuis hier doorheen. Wij kennen de markt, de valkuilen en succesfactoren. Ontdek onze succesverhalen bij klanten


Enkele vragen die we aan de orde stellen:

  • Welke programmaorganisatie is nodig en welke mensen horen daarbij?
  • Hoe zorgen we ervoor dat de benodigde veranderingen in de organisatie worden doorgevoerd en hoe monitoren we deze veranderingen?
  • Welke processen gaan we aanpassen en hoe brengen we dit in beeld?
  • Welke (toekomstige) informatie- en beheerorganisatie is nodig?
  • Wat moeten we organiseren vanuit HRM-perspectief?

EPD-optimalisatie
Na de implementatie begint het soms pas! Het is de uitdaging om de mogelijkheden die een EPD biedt ook volledig te benutten. Om een steeds betere, veiligere en goedkopere zorg te verlenen is optimalisatie van het EPD en de processen noodzakelijk. Met onze uitgebreide kennis van de processen in de zorg en informatietechnologie zijn ondersteunen en begeleiden wij u bij het optimaliseren van het EPD en de processen te borgen.

Wilt u met een of meerdere EPD-experts van gedachten wisselen? Neem contact op met Véronique voor een vrijblijvend gesprek.
Maak kennis met

Véronique Kruize

Senior adviseur
veronique.kruize@mxi.nl
06 12 66 37 93
Lees mijn publicaties
Krijg meer grip uw ICT of informatievoorziening door de huidige technologische mogelijkheden optimaal te benutten!Relevante case

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

CWZ stapt vol trots de digitale wereld in

Een nieuw EPD van ChipSoft in het Nijmeegse Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis. Dat was de taak waarvoor M&I/Partners zich sinds medio 2016 gesteld zag. Het nieuwe EPD ging met succes live op 8 december.

Lees meer

Relevante kennis

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
De CIO moet niet te ver voorop lopen
30-01-2018

De CIO moet niet te ver voorop lopen

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding