CIO Game

CIO Game


Wilt u de discussie binnen uw ziekenhuis aangaan over de besturing van uw informatievoorziening? Dit kan sinds kort met de CIO game van M&I/Partners. Kom tot waardevolle inzichten. Leer te prioriteren en keuzes te maken met de CIO Game.

Als deelnemers krijgt u verschillende dilemma's voorgelegd. Denk hierbij aan EPD's, sturing, verantwoording, en ICT-opdrachtgeverschap. U krijgt hierbij adviezen of kaders van vijf personen uit het ziekenhuis; de patiënt, een arts, de stafmedewerker kwaliteit en veiligheid, de ICT-manager en de portefeuillehouder ICT Raad van Bestuur.

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag de CIO Game hieronder aan!
Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw zorginstelling of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan direct contact op met Antoon.
Maak kennis met

Antoon van Luxemburg

Principal adviseur
antoon.van.luxemburg@mxi.nl
06 22 80 65 85
Lees mijn publicaties
Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Aanvraag CIO Game ziekenhuizen

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers bevond zich in een turbulente periode. Eind 2014 stond de transitie van de verantwoordelijkheid van jeugdzorg naar gemeenten en de invoering van een nieuw registratiesysteem op de agenda. Tijdens deze transitie moet de ICT-ondersteuning geborgd zijn. Richard Sitters ging als interim-hoofd ICT aan de slag met de ICT-strategie.

Lees meer

Relevante kennis

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn
19-02-2018

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn

Lees meer
'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding