CIO Game

CIO Game


Wilt u de discussie binnen uw ziekenhuis aangaan over de besturing van uw informatievoorziening? Dit kan sinds kort met de CIO game van M&I/Partners. Kom tot waardevolle inzichten. Leer te prioriteren en keuzes te maken met de CIO Game.

ICT-dilemma's 

Als deelnemers krijgt u verschillende ICT-dilemma's voorgelegd. Denk hierbij aan EPD's, sturing, verantwoording, en ICT-opdrachtgeverschap. U krijgt hierbij adviezen of kaders van vijf personen uit het ziekenhuis; de patiënt, een arts, de stafmedewerker kwaliteit en veiligheid, de ICT-manager en de portefeuillehouder ICT Raad van Bestuur.

CIO-game aanvragen

Bent u nieuwsgierig geworden? Vraag de CIO Game hieronder aan! Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw zorginstelling of heeft u behoefte aan meer informatie? Neem dan direct contact op met Antoon.
Maak kennis met

Aanvraag CIO Game ziekenhuizen

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers bevond zich in een turbulente periode. Eind 2014 stond de transitie van de verantwoordelijkheid van jeugdzorg naar gemeenten en de invoering van een nieuw registratiesysteem op de agenda. Tijdens deze transitie moet de ICT-ondersteuning geborgd zijn. Richard Sitters ging als interim-hoofd ICT aan de slag met de ICT-strategie.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO
14-04-2021

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO

Lees meer
Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen
04-06-2020

Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen

Lees meer