Digitaal leiderschap

Digitaal leiderschap


Als CIO staat u klaar om flink uit te pakken met digitalisering, maar uw bestuur en management zijn lastig te overtuigen en blijven op de kosten hameren. Digitaal leiderschap is dé succesfactor voor digitale transformatie. 

M&I/Partners kan u ondersteunen met persoonlijke coaching om effectiever met uw bestuur te communiceren. Regelmatig zijn wij ook gesprekspartner en coach voor het bestuur en management zelf om besluitvorming op het gebied van ICT te verbeteren en te starten met het ontwikkelen van digitaal leiderschap. Wij bieden ook korte of langere management development programma’s op maat.

Digitalisering binnen overheid en zorg stellen andere eisen aan managers, medewerkers en de ICT-afdeling. Wij helpen u met die nieuwe manier van leiderschap.
Maak kennis met

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers bevond zich in een turbulente periode. Eind 2014 stond de transitie van de verantwoordelijkheid van jeugdzorg naar gemeenten en de invoering van een nieuw registratiesysteem op de agenda. Tijdens deze transitie moet de ICT-ondersteuning geborgd zijn. Richard Sitters ging als interim-hoofd ICT aan de slag met de ICT-strategie.

Lees meer

Relevante kennis

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
De CIO moet niet te ver voorop lopen
30-01-2018

De CIO moet niet te ver voorop lopen

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding