Geolied ICT-team

Geolied ICT-team


Om de uitdagingen van digitale transformatie aan te kunnen, moet uw ICT-afdeling als een goed geolied team samenwerken. Uw team moet immers de noodzakelijke vernieuwing helpen realiseren.

Steeds meer organisaties zijn bij het realiseren van ambities en doelstellingen afhankelijk van ICT. Soms werken medewerkers van een ICT-afdeling niet goed samen. Dit heeft grote impact op de kwaliteit van de gehele ICT-dienstverlening. Medewerkers maken geen gebruik van hun eigen kracht om een bijdrage aan het eindresultaat te leveren en dat frustreert. Bij stress wordt het onbegrip in een team vaak nog groter. Meer inzicht in het eigen gedrag en dat van anderen is de sleutel tot een betere samenwerking in het team. 

Effectieve ICT-afdeling

M&I/Partners zorgt met Lumina Spark dat uw medewerkers inzicht krijgen in hun kwaliteiten en valkuilen en de effectiviteit van de ICT-afdeling vergoot wordt. Het resultaat is een professionele ICT-afdeling.

Denk bijvoorbeeld aan het waarderen van verschillen, omgaan met verandering en weerstand, presteren onder druk en elkaar goed leren kennen bij het starten van een project. Desgewenst kunnen de programma's verbonden worden aan concrete producten of doelstellingen, zoals het maken van een jaarplan of een implementatieplan en het uitvoeren ervan. Naast programma’s die wij in workshopvorm aanbieden, zetten wij Lumina Spark ook in bij individuele coaching.
Maak kennis met

Karin Zwiggelaar

Principal adviseur
karin.zwiggelaar@mxi.nl
06 51 54 01 54
Lees mijn publicaties
Vergroot uw teameffectiviteit met Lumina!Geef uw medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en valkuilen, en verbeter de effectiviteit van uw team!

Ontdek Lumina

Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers onderlinge samenwerking verbeteren met Lumina Spark

De Jeugd- & Gezinsbeschermers onderlinge samenwerking verbeteren met Lumina Spark

Het HRM-team van De Jeugd- & Gezinsbeschermers wilde de onderlinge samenwerking verbeteren. Zij werken al enige jaren samen. Door de dynamiek waarin de organisatie zich bevindt en de verwachtingen die er richting medewerkers zijn ontstaan er ook spanningen. Met behulp van Lumina Spark is onder begeleiding van Veronique Kruize en Maria van Schaik een teammiddag georganiseerd.

Lees meer

Relevante kennis

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn
19-02-2018

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn

Lees meer
'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding