Beheerorganisatie

Beheerorganisatie


Zodra een project is afgerond en het resultaat is geïmplementeerd worden de resultaten overgedragen aan de beheerorganisatie. Een goede beheerorganisatie is nodig voor het borgen van de investeringen. Ook zorgt de beheerorganisatie voor een vlekkeloos gebruik en werking van de nieuwe toepassing door gebruikers- en functioneel beheer enerzijds en applicatie- en technische beheer anderzijds.

Is uw beheerorganisatie voldoende in staat om de noodzakelijke beheerdiensten te leveren? Is er voldoende menskracht en is iedereen voldoende opgeleid? Is de aansturing ingericht? Met andere woorden is duidelijk wie binnen de organisatie de eigenaar van het systeem is en daarmee opdrachtgever van de beheerorganisatie?

M&I/Partners adviseert u welke beheerorganisatie passend is en welke skills, resources en kennis hiervoor nodig zijn.
Maak kennis met

Patrick van Eekeren

Partner
patrick.van.eekeren@mxi.nl
030 2 270 502
Lees mijn publicaties
Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

M&I/Partners adviseerde de gemeente Dalfsen over de I&A-strategie en welke koers de gemeente het best kan varen, gelet op de missie, visie en ambities.

Lees meer

Relevante kennis

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen
17-01-2018

M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding