Kwaliteit en audits

Kwaliteit en audits


U wilt uw programma’s en projecten succesvol uitvoeren. Maar bent u op de goede weg, doet u de goede dingen en doet u de dingen goed?

Op bepaalde momenten heeft u behoefte aan een second opinion voor goede besluitvorming over vervolgstappen van een traject. Vanuit een tweede bril kunnen de huidige status en impact en risico’s van besluiten beter en vollediger worden beschreven. Het helpt u aan reflectieve ruimte om van enige afstand te kijken naar het eigen handelen en de betekenis daarvan in de betrokken context om zodoende buiten de eigen kaders, uitgangspunten en paradigma’s te kunnen kijken.

M&I/Partners voert regelmatig reviews, second opinions en audits uit. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw project of een specifiek gewenst aspect. Wij zorgen dat u als opdrachtgever goed geïnformeerde besluiten kunt nemen: kan/moet er bijgestuurd worden, zijn investeringen wel/niet noodzakelijk of kan een traject juist beter gestopt worden? In geval van verbeteringen en bijsturen worden de condities voor succes verhoogd en kunnen fout- en faalkosten vermeden worden. Tenslotte kan een second opinion ingezet worden voor externe verantwoording.

Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten.
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Meer kennis opdoen over digitale transformatie?Relevante case

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

Lees meer

Relevante kennis

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn
19-02-2018

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn

Lees meer
'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding