Projectmanagement- en implementatie

Projectmanagement- en implementatie


Soms is het noodzakelijk om tijdelijk extra mensen in te zetten gedurende de strategie en realisatie van een ICT-project. Mensen die begrijpen wat er van hen verwacht wordt, projectresultaten weten neer te zetten en projectdoelstellingen te realiseren.

Wanneer u een goed idee via een project tot realisatie wilt brengen is een juiste aanpak cruciaal. Is een traditionele aanpak voor bedrijfskritische projecten nodig of vraagt een innovatief project een meer experimentele aanpak?

De professionals van M&I/Partners zijn in staat een projectvoorstel of-plan te maken dat recht doet aan de strategische, bestuurlijke, organisatorische, technologische en financiële context van uw organisatie. Op basis van hun ervaring bepalen zij de juiste projectscope passend bij de innovatie- en veranderkracht van uw organisatie. Onze adviseurs maken een doorwrochte business case waarin de kosten en de baten van de projectinvestering helder op een rij worden gezet. Ze begrijpen wat er van hen verwacht wordt, bewaken planningen en deadlines, sturen teams aan en helpen u het project tot een goed einde te brengen. Maar ook professionals die helpen bij de implementatie van een nieuwe toepassing en nieuwe processen (EPD, ERP). Zodat uw medewerkers inzicht krijgen, getraind worden en ervaring kunnen opdoen.

Steeds vaker is een minder traditionele aanpak nodig. Om snel resultaten neer te zetten of voor innovatieve projecten waar sprake is van nieuwe toepassingen of technologie is een scrum of agile aanpak gevraagd.

Onze ervaren adviseurs, projectleiders, architecten, verandermanagers en interim-managers kennen uw sector, zijn goed zijn in hun vakgebied en denken out of the box. Een sparringpartner op elk niveau en durven stelling te nemen.
Maak kennis met

Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

Het was hoog tijd dat er iets gebeurde bij de verouderde informatievoorziening in het UMCG. UMCG implementeerde ERP met hulp van M&I/Partners succesvol én in recordtijd!

Lees meer

Relevante kennis

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn
19-02-2018

Kennis van ICT moet in de boardroom beschikbaar zijn

Lees meer
'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’
12-02-2018

'Patiënten vragen erom. Nee, ze eisen het’

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding