Traineeship informatiemanagement overheid en zorg

IB&P-Traineeship voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg


M&I/Partners start 1 april 2022 met het Traineeship Informatiemanagement voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg. 

Het vinden van goede collega's is lastig. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten om op te leiden. Mede daarom starten wij dit traineeship om een aantal aanstormende talenten op de arbeidsmarkt warm te maken voor en op te leiden.

Uitdagend en intensief Traineeship Informatiemanagement
Een traject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. 

Traineeship voor de opdrachtgever
U krijgt een leergierige adviseur die (met ondersteuning van een ervaren collega van M&I/Partners) een waardevolle bijdrage levert aan informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.

Traineeship voor de eigen organisatie
Opleidingsdagen van het traineeship en de wekelijkse begeleiding zijn ook beschikbaar voor medewerkers van onze klanten.Wil jij werken als startende informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professional in de overheid en zorg? M&I/Partners biedt een uitdagend en intensief traineeship aan op het snijvlak van management en ICT in de overhe…

Lees verder

Verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's

Ons DPIA-model brengt structuur in de wettelijke vereisten en nodigt uit om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan.

Ontdek het model

Onze kennis en inzichten

Inbrekers bestaan, maar dat betekent niet dat we ’s nachts de deuren open laten staan of de kluiscode op een briefje schrijven. Afhankelijk van hoe hoog we het risico op inbraak inschatten, nemen we maatregelen. Voor organisaties is dat niet anders.

Lees verder