Traineeship informatiemanagement overheid en zorg

IB&P-Traineeship voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg


M&I/Partners start 1 september 2022 met het Traineeship Informatiemanagement voor het opleiden van informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professionals in de overheid en zorg. 

Het vinden van goede collega's is lastig. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten om op te leiden. Mede daarom starten wij dit traineeship om een aantal aanstormende talenten op de arbeidsmarkt warm te maken voor en op te leiden.

Trainees voor de opdrachtgever
U krijgt een leergierige adviseur die (met ondersteuning van een ervaren collega van M&I/Partners) een waardevolle bijdrage levert aan informatiemanagement, informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.Heeft u behoefte aan een informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy professional in de overheid en zorg? M&I/Partners is gestart met het Traineeship Informatiemanagement voor het opleiden van informatiemanagement, informa…

Lees verder

Verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's

Ons DPIA-model brengt structuur in de wettelijke vereisten en nodigt uit om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan.

Ontdek het model

Kennis is er om te delen!

Wat houdt de functie van privacy officer eigenlijk in? Wat is de ideale formatie voor de privacy officer? En waar wordt de privacy officer gepositioneerd? Wij deden onderzoek naar de privacy- en informatiebeveiligingsformatie onder 39 gemeenten, vijf veiligheidsregio’s en vijf SSC’s. 

Lees verder