Colin Small

Benieuwd naar de persoonlijke verhalen en ervaringen met het Traineeship Informatiemanagement? Lees hieronder meer!


Colin Small over het Traineeship Informatiemanagement, Informatiebeveiliging & Privacy

Ik ben 1 april 2022 gestart met het Traineeship Informatiemanagment, Informatiebeveiliging en Privacy bij M&I/Partners. Mijn ervaringen met het traineeship tot nu toe zijn zeer positief. Het werken binnen een team van gemotiveerde professionals is inspirerend. Ik leer van hun ervaringen en werk samen met hen aan uitdagende projecten. Het traineeship is een mooie kans om mijn eigen kennis en vaardigheden te vergroten. Ik krijg enerzijds de kans om mezelf te ontwikkelen via trainingen en workshops. En anderzijds direct de kans om de theorie toe te passen in de praktijk binnen projecten.

En tuurlijk, zoals bij elke baan, zijn er momenten waarop het minder is, het werk zwaar is en de deadlines naderen. Gelukkig is iedereen bij M&I/Partners zeer behulpzaam en doen we het echt samen. Deze momenten helpen bij mijn ontwikkeling als professional. In de korte tijd dat ik hier werkzaam ben, heb ik veel geleerd, mede door goede en heldere feedback. Fouten maken mag hier. Dit geeft een sterk gevoel van veiligheid binnen de werkomgeving.

Het was soms nog wel even wennen om te werken in een professionele werkomgeving en aan projecten met hoge verwachtingen van klanten. Ik krijg binnen M&I/Partners passende begeleiding en leer hoe ik mijn werk efficiënt en effectief kan aanpakken. Ik leer hoe ik met verschillende klanten kan omgaan en krijg een diverse opdrachten voorgelegd waaruit ik kan kiezen. Dit zorgt voor een fijne variatie van werkzaamheden. Geen opdracht is hetzelfde waardoor verveling door routine uitblijft.

De keuze om een traineeship bij M&I/Partners te volgen past bij mij. Het traineeship biedt een mooie kans om professioneel en persoonlijk te groeien en tegelijkertijd te werken aan uitdagende projecten binnen een inspirerend team van professionals. We doen het echt samen bij M&I/Partners. En dat is misschien nog wel het mooiste aan het traineeship.

In mijn ogen een aanrader voor startende professionals die zich willen ontwikkelen op het gebied van informatie en ICT.Ben jij op zoek naar de baan die jouw carrière verder helpt? Of toe aan een volgende stap?

 

Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT. Wil jij hier een bijdrage aan leveren?

Ontdek onze vacatures