Jordan Vasseur

Benieuwd naar de persoonlijke verhalen en ervaringen met het Traineeship Informatiemanagement? Lees hieronder meer!


Jordan Vasseur over het Traineeship Informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy.

In september 2022 begon ik het traineeship informatiemanagement, informatiebeveiliging & privacy bij M&I/Partners. Vanaf dag één stond ik verbijsterd over de sfeer die hangt binnen de organisatie. Ik ben gewend dat bedrijven hun best moeten doen om een open en huiselijke sfeer te creëren maar dat is hier heel natuurlijk aanwezig. De werkomgeving is prettig en de collega’s voelen eerder als de gezellige buren dan zakelijke relaties. Naast de gezelligheid wordt er natuurlijk ook hard gewerkt en geleerd. Met dit traineeship kan ik ervaring opdoen in een professionele omgeving, mij inhoudelijk ontwikkelen op het gebied van informatiebeveiliging & privacy, het adviesvak leren kennen en tegelijkertijd werken aan persoonlijke ontwikkeling. 

De combinatie tussen leren en werken door cursussen, trainingen en learning on the job is ideaal. Het is heel waardevol om de ene week iets te leren om dat vervolgens gelijk bij je opdracht toe te passen. Zo nu en dan kan de combinatie veel worden maar daar wordt goed rekening mee gehouden. Wij krijgen echt de tijd en ruimte om de organisatie op eigen tempo te leren kennen. 

Informatiebeveiliging & privacy was voor mij enigszins een nieuw vakgebied. Ik heb in korte tijd veel geleerd. Dat betekent niet dat onderwerpen die ik heb geleerd tijdens mijn opleiding niet voorbij kwamen. Integendeel juist, ik ben blij om te zien dat ik de vaardigheden die ik tijdens mijn opleiding heb geleerd nu kan toepassen in de praktijk. 

M&I/Partners én dit traineeship is voor mij de perfecte keuze geweest. Het is een veelzijdig bedrijf met mogelijkheden voor persoonlijke en professionele groei. Ik voel me op mijn plek binnen het bedrijf en ik heb het gevoel dat ik hier mijn toegevoegde kan leveren.Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden