Juliana Thomazini

Benieuwd naar de persoonlijke verhalen en ervaringen met het Traineeship Informatiemanagement? Lees hieronder meer!


Juliana Thomazini over het Traineeship Informatiemanagement, Informatiebeveiliging & Privacy.

Het is erg leerzaam om de verschillende trainingen en M&I/Academy’s te volgen over diverse thema’s en vraagstukken die passen bij het werk van M&I/Partners in de overheid en zorg. De M&I/Academy’s zijn altijd interactief zodat het geleerde in de praktijk kan worden toegepast. De groepsopdracht op vrijdag is een krachtig middel om een opdracht te simuleren die we voor een klant van M&I/Partners kunnen uitvoeren. De sfeer op kantoor is altijd top. 

Werken als adviseur binnen een adviesbureau was voor mij wennen. Je bent elke dag op een andere plaats, met andere mensen en vaak een andere werkwijze. Het werken voor de klant gaat beter dan ik had verwacht. Ik vind het werk interessant en kan oplossingen vinden voor de vragen die er liggen. De taalbarrière is mijn vaak grootste uitdaging. Afspraken of iemand iets uit te leggen in het Nederlands blijft nog lastig. 

M&I/Partners is een fijn bedrijf om voor te werken. De mix van mensen met verschillende achtergronden en expertises maken het voor mij een interessante werkomgeving. Of ik echt verder wil als adviseur weet ik nog niet, maar bij M&I/Partners heb ik daar goede ervaringen mee. 

Dit traineeship is een mooie kans voor iemand die wil leren over de advieswereld in een omgeving waar je leert terwijl je werkt.Wil jij samen met gepassioneerde en ervaren professionals werken aan uitdagende en impactvolle projecten in de overheid en zorg?

Bekijk onze vacatures

Kennis is er om te delen!