Zorgplatformen voor regionale samenwerking en gegevensuitwisseling

Zorgplatformen voor regionale samenwerking en gegevensuitwisseling


19 mei
Nog 5 dagen
19 mei 2021 - 12:00 - 19 mei 2021 - 12:45
Dutch Health Week

M&I/Partners helpt, ondersteunt en adviseert klanten in de wereld regionale samenwerking, zorgplatformen en digitale mogelijkheden. Wij laten u in deze sessie kennis opdoen van zorgplatformen en helpen u in de zoektocht naar hoe zorgplatformen passen in een toekomstbestendige infrastructuur.

Rutger Leer en Marco Zoetekouw nemen u in deze sessie mee in de wereld van zorgplatformen, regionale samenwerking en zorgcommunicatie. U leert hoe zij bijdragen aan de concrete gegevensuitwisseling die nodig is om de zorg in de regionale keten voor patiënten en cliënten te organiseren. Want hoe werkt deze gegevensuitwisseling vanuit uw EPD of ECD? Welke rol gaat een zorgplatform daarin spelen? Weet u met welke aspecten u rekening moet houden om te komen tot succesvolle regionale samenwerking en gegevensuitwisseling? Schrijf u in voor onze onlinse sessie op woensdag 19 mei over 'Zorgplatformen voor regionale samenwerking en gegevensuitwisseling' tijdens de Dutch Health Week.

De zorg staat voor een grote transformatie waarbij de cliënt en patiënt steeds meer in de regie komt, zorg op de juiste plek wordt geboden en waarbij zorgverleners steeds meer als ketenpartners moeten samenwerken. Digitalisering biedt hiervoor grote kansen. Onze bijdrage bestaat uit het helpen van alle stakeholders bij deze transformatie waarbij onze inspanningen gericht zijn op blijvende resultaten en realistische plannen.Rutger Leer

Principal adviseur
rutger.leer@mxi.nl
06 11 64 29 30
Lees mijn publicaties

Inschrijven


Meld je hier aan