Bedrijfsvoering

Een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor het succes van zorgorganisaties.


Een duurzame en toekomstbestendige bedrijfsvoering is essentieel voor de ondersteuning van medewerkers, voor de continuïteit van de organisatie en om in te spelen op de veranderde vraag vanuit de overheid en zorg. Iedere organisatie heeft ondersteuning nodig om het werk goed te kunnen doen. M&I/Partners helpt u bij het op orde krijgen en professionaliseren van uw bedrijfsvoering.

Efficiënte bedrijfsvoering

Bedrijfsvoering omvat alle processen die ondersteunend zijn aan het primair proces (HR, roosteren en personeelsplanning, financieel management, inkoop, logistiek, projectmanagement, contractmanagement, facilitair management en capaciteitsmanagement). Een efficiënte bedrijfsvoering ondersteunt het primaire proces en wordt steeds belangrijker voor het succes van organisaties. Het inrichten van een efficiënt en toekomstbestendige bedrijfsvoering is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Wij helpen organisaties op het gebied van bedrijfsvoering met vraagstukken over:

  • het hergebruik of rationaliseren van applicaties voor een eenvoudig applicatielandschap;
  • het integreren van processen voor een betere aansluiting met en ondersteuning van het primaire proces;
  • het optimaliseren van processen om de administratieve werkdruk voor medewerkers te verminderen. 

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij zijn als team van onafhankelijke adviseurs gespecialiseerd in bedrijfsvoering binnen de overheid en zorg. Onze adviseurs begeleiden u zowel op de inhoudelijke processen als op de informatievoorziening. Wij kennen de zorg, de leveranciers en weten we wat er speelt in de markt (ERP-marktinventarisatie Cure 2021 en ERP-marktinventarisatie Care 2021). 

M&I/Partners helpt u bij het op orde krijgen en professionaliseren van uw bedrijfsvoering. Wij vormen een brug tussen uw ondersteunende diensten, medewerkers en de leverancier(s) en hebben aandacht voor het borgen van de verandering in uw organisatie. Wij ondersteunen u bij:

  • strategietrajecten- en vraagstukken: vormen van een gezamenlijke visie op bedrijfsvoering en de strategie hoe daar te komen;
  • selectietrajecten: selecteren van het juiste systeem en leverancier;
  • implementatietrajecten: implementeren van nieuwe processen en systemen;
  • optimalisatietrajecten: optimaliseren van huidige processen en systemen.

Meer weten?

Neem vrijblijvend contact op met Peter Ernest of Miranda de Gouw. Wij helpen u graag verder.
Heb jij kennis van marktontwikkelingen op het gebied van bedrijfsvoering en ERP-systemen?

 

Wil jij de bedrijfsvoering en bestaande dienstverlening bij binnen overheden en zorginstellingen optimaliseren? 

Bekijk dan de vacature: adviseur bedrijfsvoering

Relevante cases

Kennis is er om te delen!

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder