ICT Benchmark Gemeenten


Hoe digitaal volwassen zijn gemeenten in Nederland? In de jaarlijkse ICT Benchmark Gemeenten meten we de digitale volwassenheid om de deelnemers inzicht te geven in hun digitale potentieel. Bent u benieuwd hoe dit bij uw gemeente gesteld is? Doe dan mee met de ICT Benchmark Gemeenten. 

Wilt u weten of uw gemeente veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere gemeenten? Bent u benieuwd hoe volwassen uw ICT-functie is? Wilt u een overzicht hoe de servicelevels van uw gemeente zich verhouden tot die van andere? Wilt u samen met collega's op zoek naar best practices? Dat kan met de ICT Benchmark Gemeenten! Met ruim vijftien jaar benchmarkervaring hebben wij meer dan 170 gemeenten en 25 samenwerkingsverbanden geholpen meer zicht te krijgen in de eigen ICT-kosten. Ook geven we inzicht in hoe deze kosten zich verhouden tot andere gemeenten.

Jos Knijft van de gemeente Midden-Groningen “M&I/Partners presenteert veel informatie in compacte vorm, heeft inzicht in de landelijke trends en hoe onze gemeente zich daar toe verhoudt.”

Aanmelden ICT Benchmark Gemeenten

Direct aanmelden voor de ICT Benchmark Gemeenten 
De totale kosten voor deelname bedragen € 6.950,-. Bij deelname voor 3 jaar ontvangt u het derde jaar 50% korting.

Resultaten ICT Benchmark Gemeenten

Uit de resultaten van de ICT Benchmark Gemeenten van dit jaar blijkt dat de gemiddelde ICT-kosten per inwoner stijgen naar 106 euro. Ontdek de belangrijkste resultaten hier

Waarom meedoen?

  • Het geeft sturing voor informatiebeleidsplannen en een verantwoording voor investeringen.
  • U krijgt concrete aanbevelingen voor het verder verbeteren van uw bedrijfsvoering.
  • U kan leren van en vergelijken met de meest actuele inzichten, best practices met andere gemeenten en samenwerkingsverbanden.

Meer informatie?

Behoefte aan meer informatie? Neem contact met ons op. Of lees meer hieronder.Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden

Kennis is er om te delen!