Projectmanagement

Wanneer u een project succesvol wil implementeren is een juiste aanpak cruciaal. Is een traditionele aanpak voor bedrijfskritische projecten nodig of vraagt een innovatief project een meer experimentele aanpak?


Soms is het noodzakelijk om tijdelijk extra mensen in te zetten gedurende de strategie en realisatie van een ICT-project. De adviseurs van M&I/Partners begrijpen wat er van hen verwacht wordt, weten projectresultaten neer te zetten en complexe projecten en programma’s te realiseren. 

Succesvolle realisatie

Wanneer u een project succesvol wil implementeren is een juiste aanpak cruciaal. Is een traditionele aanpak voor bedrijfskritische projecten nodig of vraagt een innovatief project een meer experimentele aanpak?

Hoe kunnen wij u helpen?

De adviseurs van M&I/Partners zijn in staat een realistisch projectvoorstel of projectplan te maken dat recht doet aan de strategische, bestuurlijke, organisatorische, technologische en financiële context van uw organisatie. Op basis van hun ervaring bepalen zij de juiste projectscope passend bij de innovatie- en veranderkracht van uw organisatie om uw project succesvol te realiseren. Samen met u ontwerpen, managen en realiseren we complexe projecten en programma’s. Onze adviseurs bewaken planningen en deadlines, sturen teams aan en helpen u het project tot een goed einde te brengen. Ook ondersteunen onze professionals bij de implementatie van een nieuwe toepassing en nieuwe processen (EPD, ECD, ERP, PACS, zaaksystemen, softwarepakketten).

Onze visie

M&I/Partners gaat voor oplossingen die werken en adviseert alleen uitvoerbare (project) activiteiten. De projectmanager bij M&I/Partners is naast de traditionele projectleider die stuurt op kwaliteit (tijd, geld, bereik) ook (strategisch) adviseur. De projectmanager zorgt op tactische niveau voor een brede afstemming met de omgeving. Denk aan het managen van de context (het management, de lijn), bewaken van het bereiken van het hogere doel, in beweging krijgen van het projectteam en de adoptie van de verandering in de organisatie.M&I/Partners is lid van IPMA en organiseert Prince2 en Scrum opleidingen.

Meer weten?

Heeft u behoefte aan een projectleider, programmamanager of sparringpartner? Iemand die weet wat er binnen uw gemeente of zorginstelling speelt en uw ICT-project tot een goed einde brengt? Neem vrijblijvend contact met ons op.Wil jij samen met gepassioneerde en ervaren professionals werken aan uitdagende en impactvolle projecten in de overheid en zorg?

Bekijk onze vacatures

Relevante cases

Kennis is er om te delen!

De context en omgeving zijn in mijn opdrachten als projectmanager mijn informatiebron. Sinds COVID werken we allemaal thuis. Geen wandelgang, koffieapparaat, parkeerplaats of lift. De context is verdwenen. Daar waar ik de belangrijke informatie over de mens, het team en de motivatie haal was ineens weg. Of toch niet? Miriam de Best geeft acht tips om toch die context te kunnen creëren als je niet op de werkvloer bent. 

Lees verder

Organisaties worstelen vaak met het probleem van een te lage slagkracht van de ICT- of I&A-afdeling. Een belangrijke oorzaak van de geringe slagkracht is het ontbreken van een goed Project Portfolio Management Proces. Richard Sitters deelt zijn ervaringen, tips en geeft hulpmiddelen om te komen tot een goede invulling van dit proces.

Lees verder