Marco Zoetekouw

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een zeer ervaren adviseur, die mijn ruime kennis en ervaring van zorg en ICT combineert met een enthousiasmerende inzet. Ik ben in staat om complexe (bestuurlijke) vraagstukken stap voor stap aan te pakken en hiermee te bouwen aan de beste oplossing voor de vraagstelling. Hierbij maak ik gebruik van mijn ruime ervaring “aan de andere kant van de tafel”. Stijlkenmerken van mij zijn creativiteit, gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen, ontwapenende humor en een grote inzet om de beste oplossing te realiseren.

Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van gedigitaliseerde omgevingen in de zorg. Belangrijke onderwerpen zijn hierbij ICT-samenwerking, architectuur, governance en alles wat met E-health te maken heeft. Ik adviseer op bestuurlijk niveau hoe samenwerking tot stand te brengen en invulling te geven.

Ik ben daarnaast ervaren in EPD- en ECD-trajecten. Ik heb rollen vervuld in voorbereidingsfases en in contractvorming.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het zorgplatform als matchmaker faciliteert een match tussen de zorgverlener (en zijn informatie) en de patiënt (en zijn informatie). Daarnaast kan een zorgplatform een match maken tussen zorgverleners (of zorgorganisaties) die zoeken naar hulpmiddelen om hun zorgproces digitaal te ondersteunen en applicaties die deze functionaliteiten bieden. Een zorgplatform faciliteert dan de verbindingen met deze applicaties en ontzorgt hiermee de zorgorganisatie.

Lees verder

Ketenzorg belooft veel voor de gezondheidszorg. Keteninformatisering in de zorg draagt bij aan het verbeteren van de zorg, de zorg efficiënter te maken en meer te laten aansluiten op de vragen van de patiënt. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om in 5 stappen te komen tot succesvolle keteninformatisering in de zorg.

Lees verder