Marco Zoetekouw

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Marco is een zeer ervaren adviseur, die zijn ruime kennis en ervaring van zorg en ICT combineert met een enthousiasmerende inzet. Hij is in staat om complexe (bestuurlijke) vraagstukken stap voor stap aan te pakken en hiermee te bouwen aan de beste oplossing voor de vraagstelling. Hierbij maakt hij gebruik van zijn geruime ervaring “aan de andere kant van de tafel”. Stijlkenmerken van Marco zijn creativiteit, gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen, ontwapenende humor en een grote inzet om de beste oplossing te realiseren.

Marco is gespecialiseerd in het gebruik van gedigitaliseerde omgevingen in de zorg. Belangrijke onderwerpen zijn hierbij ICT-samenwerking, architectuur, governance en alles wat met E-health te maken heeft. Marco adviseert op bestuurlijk niveau hoe samenwerking tot stand te brengen en invulling te geven.

Marco is daarnaast ervaren in EPD- en ECD-trajecten. Hij heeft rollen vervuld in voorbereidingsfases en in contractvorming.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Ketenzorg belooft veel voor de gezondheidszorg. Keteninformatisering in de zorg draagt bij aan het verbeteren van de zorg, de zorg efficiënter te maken en meer te laten aansluiten op de vragen van de patiënt. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld om in 5 stappen te komen tot succesvolle keteninformatisering in de zorg.

Lees verder

Rondetafelgesprek met bestuurders in de zorg. Wat staat zorgorganisaties te wachten op het gebied van innovatie, e-health en persoonlijke gezondheidsomgevingen. Hoe ga je als bestuurder om met deze ontwikkelingen? Die vragen stonden centraal in een rondetafelgesprek van M&I/Partners met zes bestuurders in de care.

Lees verder