Sectoren

Sectoren


Gedreven door technologische ontwikkelingen en digitalisering verandert onze samenleving in hoog tempo. Technologie wordt steeds menselijker en Welke nieuwe eisen stellen burgers en bedrijven aan u? Om in te blijven spelen op de behoefte van burgers, moeten organisaties in de zorg en bij de overheid wendbaar zijn. M&I/Partners is al ruim drie decennia een vertrouwde gids voor digitale transformatie en innovatie. We gaan met u mee op weg naar een vaak uitdagende toekomst. We kennen uw uitdagingen, omdat we er zelf dagelijks mee te maken hebben. We hebben verstand van ICT en kunnen de vertaling maken naar de bestuurderstafel.

Ons doel

De dienstverlening van de overheid en de zorg verbeteren met de inzet van informatietechnologie. Dat is ons doel. Overheden en zorgorganisaties willen en moeten zich continu aanpassen aan de eisen van hun omgeving. Betere zorg tegen lagere kosten en omgaan met steeds kritischere burger. Daarnaast dringt technologie steeds dieper door in ons leven. Dit schept nieuwe verwachtingen. Wij geloven dat de toepassing van ICT een doorslaggevende rol speelt bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het nog beter laten functioneren van de zorg en overheid. Wij zien het als onze taak om kwaliteit van de zorg en overheid verder te verbeteren. Onze betrokken professionals kiezen er bewust voor om te werken in het publieke domein, omdat ook zij willen bijdragen aan maatschappelijk relevante onderwerpen en het oplossen van belangrijke problemen.

De werelden van business en technologie brengen we samen. Ontdek op deze pagina's de sectoren waarin we actief zijn, de kennis en inzichten van onze professionals en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw digitale en verandervraagstukken. Graag gaan we met u in gesprek hoe we ICT optimaal kunnen inzetten in de context van de publieke sector.
Maak kennis met

Ontdek onze sectoren

Zorg

Het hoofdlijnenakkoord, patiëntenportalen, gegevensuitwisseling, patiëntparticipatie, uitkomstgerichte en waardegedreven zorg, de verde…

Lees meer

Overheid

De digitalisering van de samenleving stelt nieuwe eisen aan de centrale overheid, lokale overheid en uitvoeringsinstellingen. Het biedt ook kansen voo…

Lees meer

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Lees meer

Relevante kennis

Zonder toewijding geen duurzame digitale transformatie in de zorg
18-12-2018

Zonder toewijding geen duurzame digitale transformatie in de zorg

Lees meer
Voordelen van zaakgericht werken bij risicobeheersing
12-12-2018

Voordelen van zaakgericht werken bij risicobeheersing

Lees meer