Sectoren

Sectoren


Onze samenleving verandert in hoog tempo. Om in te blijven spelen op de behoefte van burgers, moeten organisaties in de zorg en bij de overheid wendbaar zijn. M&I/Partners is al ruim drie decennia een vertrouwde gids voor digitale transformatie en innovatie. We gaan met u mee op weg naar een vaak uitdagende toekomst. We kennen uw uitdagingen, omdat we er zelf dagelijks mee te maken hebben. We hebben verstand van ICT en kunnen de vertaling maken naar de bestuurderstafel.

Ontdek op deze pagina's de sectoren waarin we actief zijn, de kennis en inzichten van onze professionals en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw vraagstukken.
Maak kennis met

Ontdek onze sectoren

Zorg

M&I/Partners begeleidt en adviseert uw zorginstelling bij informatisering en digitale transformatie. E-Health en nieuwe technologieën ma…

Lees meer

Overheid

De digitalisering van de samenleving stelt nieuwe eisen aan de overheid, maar biedt ook kansen voor dienstverlening en bedrijfsvoering. De wereld…

Lees meer

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Lees meer

Relevante kennis

Digitale transformatie binnen gemeenten (CIO 3.0)
19-06-2018

Digitale transformatie binnen gemeenten (CIO 3.0)

Lees meer
Maximeer de waarde van data
03-05-2018

Maximeer de waarde van data

Lees meer