Sectoren

Sectoren


Ons doel?

De dienstverlening van de overheid en de zorg verbeteren met de inzet van ICT en informatietechnologie. Overheden en zorgorganisaties willen en moeten zich continu aanpassen aan de eisen van hun omgeving. Betere zorg tegen lagere kosten en omgaan met steeds kritischere burger. Daarnaast dringt technologie steeds dieper door in ons leven. Dit schept nieuwe verwachtingen.

Wij geloven dat de toepassing van ICT een doorslaggevende rol speelt bij het duurzaam oplossen van maatschappelijke vraagstukken en het nog beter laten functioneren van de zorg en overheid. Wij zien het als onze taak om kwaliteit van de zorg en overheid verder te verbeteren. Onze betrokken professionals kiezen er bewust voor om te werken in het publieke domein, omdat ook zij willen bijdragen aan maatschappelijk relevante onderwerpen en het oplossen van problemen met blijvende impact voor de patiënt/cliënt/burger in de zorg en overheid. Van strategie tot realisatie.

Hoe?

Met een heldere visie en aanpak, het juiste leiderschap en lef transformeren wij uw organisatie naar een digitale en wendbare organisatie. Wij brengen de werelden van business en technologie samen. Onze oplossingen sluiten naadloos aan op uw specifieke situatie. Met ruim drie decennia expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat advies op maat te geven, maar u ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. We stoppen pas wanneer het gewenste resultaat is behaald en u écht verder kan. 

Ontdek

Ontdek de sectoren waarin we actief zijn, de kennis en inzichten van onze professionals en hoe wij u kunnen ondersteunen bij uw digitale- en verandervraagstukken. Graag gaan we met u in gesprek hoe we ICT optimaal kunnen inzetten in de context van de publieke sector.
Maak kennis met

Ontdek onze sectoren

Zorg

Het hoofdlijnenakkoord, patiëntenportalen, gegevensuitwisseling, patiëntparticipatie, uitkomstgerichte en waardegedreven zorg, de verde…

Lees meer

Overheid

Nederland transformeert naar een digitale informatiesamenleving waarin de overheid een cruciale rol speelt. De verdere digitalisering van de samenlevi…

Lees meer

Wilt u aan de slag met succesvolle AI-implementatie binnen uw organisatie?Relevante case

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep blikt terug op geslaagd ECD-traject

Saffier De Residentiegroep heeft vorig jaar M&I/Partners ingeschakeld om een her-implementatie van hun elektronisch cliëntendossier voor te bereiden en deels uit te voeren. Saffier en M&I/Partners blikken terug op een geslaagd traject.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer