De ICT Benchmark Care van M&I/Partners brengt de ICT-kosten gedetailleerd voor u in kaart en laat zien hoe uw zorginstelling zich verhoudt tot andere vergelijkbare zorginstellingen. U krijgt daarmee de integrale kosten van werkplekken, toepassingen, netwerkinfrastructuur en organisatie goed in beeld. Wij brengen de trends binnen zorginstellingen en de markt in kaart en duiden de financiële effecten daarvan. In de ICT Benchmark Care meten we niet alleen de kosten van ICT, maar ook de volwassenheid van ICT-processen en het niveau van digitale ambitie, cultuur en leiderschap van de organisatie. 

Hoe kunt u deelnemen?

De ICT Benchmark Care wordt jaarlijks uitgevoerd in de eerste helft van het jaar. U kunt deelnemen aan de jaarlijkse gezamenlijk benchmarkronde of een individuele benchmarkmeting laten uitvoeren op elk gewenst moment of als onderdeel van digitale strategie ontwikkeling. Bent u benieuwd wat benchmarking voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naar de ICT Benchmark CareWil jij bouwen aan een digitale wereld die zorgorganisaties, zorgmedewerkers en cliënten echt vooruithelpt?

 

Wij zoeken een adviseur in de care die opdrachtgevers in de zorg ondersteunt om hun ICT-processen verder te verbeteren en te optimaliseren.

Naar de vacature