Over M&I/Partners

Het onafhankelijke en strategische adviesbureau voor management en informatie in de overheid en zorg.


M&I/Partners is een onafhankelijk en strategisch ICT-adviesbureau met meer dan 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management, informatie en ICT. Wij kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde in de overheid en zorg. 

Missie

Wij concentreren ons op passende digitalisering van bedrijfsstrategieën (bedrijfsstrategie in een digitale wereld) naar effectieve en efficiënte uitvoering. Dit bestaat uit het richten en besturen (strategisch niveau), het inrichten en implementeren (tactisch niveau) en het beheren en exploiteren van digitale oplossingen (operationeel niveau). Daarbij werken wij oplossings- en resultaatgericht.

Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT.

Onze kernactiviteiten zijn strategisch advies, project- en programmamanagement, implementatiebegeleiding, interim-management, benchmarks en audits.

Visie

Werkende technologie, verandering en/of digitale transformatie komen niet zomaar tot stand. Er zijn mensen nodig die iedere dag een impactvolle bijdrage leveren aan onze klanten en hun doelen. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen. Dit doen we persoonlijk en met menselijke maat. 

M&I'ers en cultuur

100 toegewijde M&I’ers maken M&I/Partners. Met ieder een eigen focus, expertise, karakter, overtuiging en voorkeur, maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen werken we aan maatschappelijke opgaven in het hart van de maatschappij.

Ontmoet onze M&I’ers 

Wij zijn trots op wat we doen, helpen elkaar en samen regelen we het altijd. We bieden een, open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. Een menselijke maat, ruimte voor groei en talentontwikkeling zijn enkele voorbeelden waarmee wij ons mee onderscheiden.   

Ontdek de vijf kernwaarden die ons DNA vormen

Diversiteit en inclusie

Wij waarderen en geloven in verschillen. Verschillen in mensen, inzichten, talenten, eigenschappen, voorkeuren, achtergronden, overtuigingen en expertises. Juist die combinatie van verschillen verbindt ons en zorgt voor oplossingen die impact maken.

M&I/Partners staat open voor en is nieuwsgierig naar elke inbreng van iedereen. Door iedereen op een eigen unieke wijze te faciliteren wordt M&I/Partners iedere dag beter. Wij faciliteren de dialoog om samen te komen tot een organisatie waar inclusie, gelijkwaardigheid en respect centraal staan, waar iedereen welkom is en zichzelf kan zijn.

Wij realiseren ons dat wij op dit punt nooit uitgeleerd zijn.

 M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de overheid en zorg. Een menselijke maat, ruimte voor groei en talentontwikkeling zijn enkele voorbeelden waarmee wij ons mee onderscheiden.  Kernwaarden  De …

Lees verder

Het partnerteam van M&I/Partners bestaat uit Patrick van Eekeren, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen, Enri Leufkens en Jeroen van Oostrum. Zij voeren de directie over het bureau, waarbij zij kunnen terugvallen op een hecht team van 100…

Lees verder

Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten, regels en certificeringen. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten en van de samenleving als geheel. Kwaliteit boven …

Lees verder

Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden