Over M&I/Partners

Over M&I/Partners


M&I/Partners is het onafhankelijk ICT-adviesbureau, met ruim drie decennia ervaring in de zorg en overheid. Wij adviseren onze klanten bij het ontwikkelen van hun digitale en ICT-strategie en ondersteunen bij de bestuurlijke vragen die daaruit voortvloeien. M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde, eigenzinnige en gedreven professionals. Met ieder een eigen focus en expertise, maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de zorg en overheid.

Hoe?

Met een heldere visie en aanpak, het juiste leiderschap en lef transformeren wij organisaties naar een digitale en wendbare organisatie. Wij brengen de werelden van business en technologie samen. Met onze expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat strategische advies op maat te geven, maar ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. Wij stoppen pas wanneer het gewenste resultaat is behaald en de klant écht verder kan.

ICT-strategie en realisatie

Wij adviseren u bij het ontwikkelen van uw digitale en ICT-strategie en ondersteunen bij de bestuurlijke vragen die daaruit voortvloeien. Ook werken we aan de realisatie van uw plannen in de vorm van projectleiding, implementatiemanagement of interim-management. Wij gaan voor resultaat met impact, voor (ICT-)oplossingen die werken. Wij kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde en zijn actief in de carecureRijksoverheid, lokale overheid en veiligheidsregio's. Ontdek onze klantsuccessen waar wij bouwen aan een digitale wereld die mensen écht vooruit helpt. 

Daag ons uit

Hoe we u kunnen helpen is afhankelijk van waar uw organisatie staat op digitaal vlak. Daag ons uit met vraagstukken over uw digitale strategie, transformatie en realisatie. Ontdek de inzichten van onze gedreven professionals. 

Ontmoet onze M&I’ers                                     Bekijk onze vacatures
Maak kennis met

Kernwaarden

M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Net als de rest van de bureaus eigenlijk. Want ook bij M&am…

Lees meer

De partners

Aan de basis van M&I/Partners staan vijf partners: Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen en Enri Leufkens. Ieder heef…

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten en regels. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachti…

Lees meer

Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u?Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwikkelen van een digitale strategie en dienstverlening!

Ontdek hoe het digitaal anders kan

Relevante case

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Idius Felix is als projectleider bij het Zorginstituut Nederland betrokken bij de functionele doorontwikkeling van de succesvolle blockchaintoepassing en Computable Award winnende ICT-project van het jaar ‘Mijn Zorg Log’.

Lees meer

Relevante kennis

Digitale transformatie: wie zit er aan het roer?
19-10-2020

Digitale transformatie: wie zit er aan het roer?

Lees meer
Ook voor corona ging het al goed met de digitalisering van de zorg
12-10-2020

Ook voor corona ging het al goed met de digitalisering van de zorg

Lees meer