Over M&I/Partners

Over M&I/Partners


M&I/Partners is een onafhankelijk ICT-adviesbureau in de publieke sector met ongeveer 100 professionals. M&I/Partners heeft meer dan 35 jaar ervaring in het adviseren en begeleiden van klanten bij projecten op het snijvlak van management en ICT en kiest voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde.

Wij geloven in de kracht van ICT als enabler voor maatschappelijke meerwaarde en transformatie naar meer klantgerichte, effectievere en efficiëntere organisaties. M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde, eigenzinnige en gedreven professionals. Met ieder een eigen focus en expertise, maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de zorg en overheid.

Onze kernactiviteiten zijn strategisch advies, project- en programmamanagement, interim-management, procesbegeleiding, onderzoek en audits.

Hoe?

Met een heldere visie en aanpak, het juiste leiderschap en lef transformeren wij organisaties naar een digitale en wendbare organisatie. Wij brengen de werelden van business en technologie samen. Met onze expertise en ervaring zijn wij niet alleen in staat strategische advies op maat te geven, maar ook te ondersteunen bij de implementatie van de oplossingen. Wij stoppen pas wanneer het gewenste resultaat is behaald en de klant écht verder kan.

ICT-strategie en realisatie

Wij adviseren u bij het ontwikkelen van uw digitale en ICT-strategie en ondersteunen bij de bestuurlijke vragen die daaruit voortvloeien. Ook werken we aan de realisatie van uw plannen in de vorm van projectleiding, implementatiemanagement of interim-management. Wij gaan voor resultaat met impact, voor (ICT-)oplossingen die werken. Wij kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde en zijn actief in de carecureRijksoverheid, lokale overheid en veiligheidsregio's. Ontdek onze klantsuccessen waar wij bouwen aan een digitale wereld die mensen vooruithelpt. 

Daag ons uit

Hoe we u kunnen helpen is afhankelijk van waar uw organisatie staat op digitaal vlak. Daag ons uit.

Ontmoet onze M&I’ers                                     Bekijk onze vacatures
Maak kennis met

Kernwaarden

M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Er werken ruim 100 vakgedreven professionals en expert…

Lees meer

De partners

Aan de basis van M&I/Partners staan zes partners: Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen, Enri Leufkens en Jeroen van …

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten en regels. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachti…

Lees meer

Wilt u aan de slag met succesvolle AI-implementatie binnen uw organisatie?Relevante case

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Idius Felix is als projectleider bij het Zorginstituut Nederland betrokken bij de functionele doorontwikkeling van de succesvolle blockchaintoepassing en Computable Award winnende ICT-project van het jaar ‘Mijn Zorg Log’.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer