Over M&I/Partners

Over M&I/Partners


M&I/Partners is het ICT-adviesbureau voor de zorg en overheid. Wij zijn al jarenlang een betrouwbare partner voor alle ICT-oplossingen, strategisch en tactisch. Wij brengen de werelden van organisatie, business en technologie samen. Meer doen dan verwacht met resultaat dat écht werkt, waar onze klant mee verder kan. Dat is ons doel. De experts en professionals van M&I/Partners zijn in staat advies op maat te geven en dit met lef te realiseren.

ICT-strategie en realisatie

Wij adviseren u bij het ontwikkelen van uw digitale en ICT-strategie en ondersteunen bij de bestuurlijke vragen die daaruit voortvloeien. Ook werken we aan de realisatie van uw plannen in de vorm van projectleiding, implementatiemanagement of interim-management. Wij gaan voor resultaat met impact, voor (ICT-)oplossingen die werken. Wij kiezen voor opdrachten met maatschappelijke meerwaarde en zijn actief in de carecureRijksoverheid, lokale overheid en veiligheidsregio's. Ontdek onze klantsuccessen waar wij bouwen aan een digitale wereld die mensen écht vooruit helpt. 

Daag ons uit

Hoe we u kunnen helpen is afhankelijk van waar uw organisatie staat op digitaal vlak. Daag ons uit met vraagstukken over uw digitale strategie, transformatie en realisatie. Ontdek de inzichten van onze gedreven professionals. 

Ontmoet onze M&I’ers                                     Bekijk onze vacatures
Maak kennis met

Kernwaarden

M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Net als de rest van de bureaus eigenlijk. Want ook bij M&am…

Lees meer

De partners

Aan de basis van M&I/Partners staan vijf partners: Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw, Mirjam Verheijen en Enri Leufkens. Ieder heef…

Lees meer

Kwaliteit

Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten en regels. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachti…

Lees meer

Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u?Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwikkelen van een digitale strategie en dienstverlening!

Ontdek hoe het digitaal anders kan

Relevante case

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Idius Felix is als projectleider bij het Zorginstituut Nederland betrokken bij de functionele doorontwikkeling van de succesvolle blockchaintoepassing en Computable Award winnende ICT-project van het jaar ‘Mijn Zorg Log’.

Lees meer

Relevante kennis

Doorpakken op digitale transformatie
21-07-2020

Doorpakken op digitale transformatie

Lees meer
Juist raad van toezicht moet specifieke kennis hebben van ICT
28-01-2020

Juist raad van toezicht moet specifieke kennis hebben van ICT

Lees meer