Jeroen van Oostrum

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Business strategie realiseren en de ICT-dienstverlening professionaliseren. Een missie waar ik graag aan bijdraag door inzet van mijn uitstekende analytische vaardigheden en ruime vak- en mensenkennis. De combinatie is vaak waardevol gebleken om veranderingen te realiseren binnen de vaak dynamisch context van organisaties. Door op een natuurlijke wijze verbindingen binnen een organisatie te organiseren zorg ik dat er synergie ontstaat tussen business en IT. Door collega's word ik getypeerd als verantwoordelijk, duidelijk en procesmatig sterk.

Mijn motto: wil je snel, ga alleen - wil je ver, ga dan samen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Zorgorganisaties stellen zich geregeld de vraag of de organisatie van de informatievoorziening nog passend is bij de behoeften vanuit de organisatie. Vanuit onze adviespraktijk zien we dat veel discussies hierover zich binnen organisaties herhalen én over organisaties heen vergelijkbaar zijn. Jeroen van Oostrum en Pien Nijpjes hebben hun kennis gebundeld in een whitepaper en beschrijven deze algemeen geldende principes en trends.

Lees verder