EPD

Het EPD is de digitale motor van het ziekenhuis. Wij helpen u deze motor draaiende te houden en het maximale uit het EPD te halen om zo nieuwe wegen te verkennen. En bij te dragen aan het leveren van kwalitatief goede zorg.


Het EPD is de digitale motor van het ziekenhuis. Het heeft enorme invloed op de snelheid van digitale ontwikkelingen en innovaties. Goed onderhoud en regelmatig een update zijn dan ook van groot belang. M&I/Partners helpt u deze motor draaiende te houden en het maximale uit het EPD te halen om zo nieuwe wegen te verkennen. En bij te dragen aan het leveren van kwalitatief goede zorg.

Van registratiesysteem naar innovatie

Al vanaf de start van de EPD’s in Nederland ondersteunen en adviseren wij bij strategietrajecten, selecties, implementaties en optimalisaties van het EPD. Samen met u realiseerden wij succesvolle, impactvolle projecten waardoor het EPD niet meer is weg te denken uit uw organisatie. Samen met u zetten wij graag de vervolgstap om meer uit het EPD te halen. Wij combineren onze kennis van EPD’s met die van andere technologieën, innovaties en ontwikkelingen. Hiermee helpen wij u om betere, veiligere en goedkopere zorg te leveren en een betere beleving voor zowel patiënt als zorgverlener te creëren.

Door deze combinatie van kennis en expertise helpen wij u om van het EPD meer te maken dan enkel een registratiesysteem. Wij zetten de potentie die het EPD biedt om in innovatie. Daarbij hebben wij nadrukkelijk oog voor opschaling en borging zodat het niet alleen bij een pilot blijft.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden u een team van ervaren professionals, die ieder intrinsiek gemotiveerd zijn om maatschappelijke meerwaarde te creëren. Wij gaan niet alleen voor de techniek of het project, maar voor het resultaat. Dit doen wij altijd samen met u en uw team. Op die manier blijft de kennis in uw organisatie en kunt u zelf verder bouwen. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen onze opdrachtgevers onder meer met:

EPD is een werkwoord

Kortom, het motto is én blijft dan ook: EPD is een werkwoord. Ook het maximale uit uw EPD halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Optimalisatie en registratielastvermindering?

Haal meer uit uw bestaande EPD met de EPD-Quickscan.

Naar de EPD-Quickscan

Onze kennis en inzichten

Het optimaal gebruiken van het EPD blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Pernette Gerla en Matthias Mieth gaan in gesprek met Jacco Weststrate (CIO) en Heike Noordzij (CMIO en internist-hematoloog, oncoloog), in het van Weel Bethesda ziekenhuis (Dirksland) over het optimaliseren van het EPD.

Lees verder

Een goed ingericht en gebruikt EPD is van groot belang voor het leveren van kwalitatief goede zorg. Om een steeds betere, veiligere en goedkopere zorg te verlenen is optimalisatie van het EPD en de processen noodzakelijk. Om het verbeterpotentieel bij EPD’s in kaart te brengen heeft M&I/Partners de EPD-Quickscan vragenlijst ontwikkeld.

Lees verder