EPD

Het EPD is de digitale motor van het ziekenhuis. Wij helpen u deze motor draaiende te houden en het maximale uit het EPD te halen om zo nieuwe wegen te verkennen. En bij te dragen aan het leveren van kwalitatief goede zorg.


Het EPD is de digitale motor van het ziekenhuis. Het heeft enorme invloed op de snelheid van digitale ontwikkelingen en innovaties. Goed onderhoud en regelmatig een update zijn dan ook van groot belang. M&I/Partners helpt u deze motor draaiende te houden en het maximale uit het EPD te halen om zo nieuwe wegen te verkennen. En bij te dragen aan het leveren van kwalitatief goede zorg.

Van registratiesysteem naar innovatie

Al vanaf de start van de EPD’s in Nederland ondersteunen en adviseren wij bij strategietrajecten, selecties, implementaties en optimalisaties van het EPD. Samen met u realiseerden wij succesvolle, impactvolle projecten waardoor het EPD niet meer is weg te denken uit uw organisatie. Samen met u zetten wij graag de vervolgstap om meer uit het EPD te halen. Wij combineren onze kennis van EPD’s met die van andere technologieën, innovaties en ontwikkelingen. Hiermee helpen wij u om betere, veiligere en goedkopere zorg te leveren en een betere beleving voor zowel patiënt als zorgverlener te creëren.

Met onze kennis en expertise helpen wij u meer van het EPD te maken dan enkel een registratiesysteem. Wij zetten de potentie die het EPD biedt om in innovatie. Daarbij hebben wij nadrukkelijk oog voor opschaling en borging zodat het niet alleen bij een experiment blijft.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden u een team van ervaren professionals, die ieder intrinsiek gemotiveerd zijn om maatschappelijke meerwaarde te creëren. Wij gaan niet alleen voor de techniek of het project, maar voor het resultaat. Dit doen wij altijd samen met u en uw team. Op die manier blijft de kennis in uw organisatie en kunt u zelf verder bouwen. Wij adviseren, begeleiden en ondersteunen onze opdrachtgevers onder meer met:

EPD is een werkwoord

Kortom, het motto is én blijft dan ook: EPD is een werkwoord. Ook het maximale uit uw EPD halen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Wil jij zorginnovaties bij ziekenhuizen realiseren?

 

Strategieën zet jij om naar digitale innovaties die het zorgstelsel verbeteren. En jij werkt graag op het snijvlak van processen en ICT met zorgprofessionals en patiënten om zo de zorg verder te brengen.

Naar de vacature

Relevante cases

Samen een EPD: harmonisatie processen Radiotherapiegroep

Radiotherapiegroep wil de kwaliteit van de zorg en dienstverlening nog verder verbeteren. Zij hebben besloten om als Radiotherapiegroep over te gaan naar één EPD. Om dit EPD succesvol te implementeren én te gebruiken is het noodzakelijk diverse processen en protocollen te uniformeren. Radiotherapiegroep heeft M&I/Partners gevraagd dit project te belegeiden.

Lees verder

Kennis is er om te delen!

De EPD-markt in de GGZ is in 2023 redelijk stabiel gebleven. Nadat vorig jaar diverse GGZ-organisaties van EPD-leverancier zijn gewisseld, was 2023 wat dat betreft een rustig jaar. Avinty en Nedap zijn nog steeds de grootste partijen. Avinty heeft met één zorgorganisatie in de top 50 meer dan Nedap, de marktleiderspositie op Nedap herovert. Binnen deze top-50 wordt ook dit jaar voornamelijk gekozen voor een all-in-one oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek van M&I/Partners naar het ZIS/EPD-landschap onder de 50 grootste GGZ-organisaties.

Lees verder