Matthias Mieth

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Matthias is realistisch en pragmatisch en heeft een goed gevoel voor humor. Hij gaat verder met het zoeken naar oplossingen, waar anderen stoppen. Zijn natuurlijke vaardigheid om op een vriendelijke en warme manier snel contact te leggen, helpt hierbij. Matthias opereert veelal op het snijvlak van mens en IT. Zijn achtergrond en deskundigheid op het gebied van EPD’s (Epic, Chipsoft), psychologie en mediatie is van toegevoegde waarde om te komen tot oplossingen die werken, zeker als er verschillende belangen spelen. Matthias beweegt zich makkelijk tussen de verschillende niveaus van organisatie’s, van werkvloer tot RvB. Van ICT tot specialist. Het helpen bij het stellen van de juiste vragen vindt hij belangrijk en dit kenmerkt zijn aanpak om draagvlak te creëren. Met zijn aanstekelijk enthousiasme draagt hij bovendien bij aan positieve verander-ervaringen.

"Never a dull moment" - daarom werk ik bij M&I/Partners. Ik ben met complexe opdrachten bij klanten in de Zorgsector bezig. Hierdoor kom ik ook aan mijn eigen grenzen en kan ik veel leren. Gelukkig sta ik hierin niet alleen, want de gedrevenheid, gezelligheid en expertise van mijn collega's maken dat werken de meeste dagen erg leuk en uitdagend is. Ik werk veel voor klanten (dat is ook de bedoeling) en kom dan regelmatig terug op het kantoor van M&I/Partners in Zeist. Dat voelt dan als een soort thuisbasis.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

PGO's, portalen, domotica, robotica, zorgplatformen. Allemaal vormen van E-Health, maar wat heeft u nodig om E-Health in uw organisatie tot een succes te maken? Op die vragen geven wij in de 'E-Healthreis' stapsgewijs korte en duidelijke antwoorden.

Lees verder

Het optimaal gebruiken van het EPD blijkt in de praktijk nog niet zo eenvoudig. Pernette Gerla en Matthias Mieth gaan in gesprek met Jacco Weststrate (CIO) en Heike Noordzij (CMIO en internist-hematoloog, oncoloog), in het van Weel Bethesda ziekenhuis (Dirksland) over het optimaliseren van het EPD.

Lees verder