Matthias Mieth

Matthias Mieth


Filteren
Opschalen digitale transformatie
16-05-2019

Kom maar op met betaalbaardere en betere zorg

De opdracht is duidelijk. De zorg moet ook voor onze kinderen betaalbaar en toegankelijk blijven. Technologie kunnen we slimmer hiervoor inzetten. Voor de patiënt maar ook voor zorgprofessionals die in de zorg willen blijven werken. Om technologie succesvol aan betere en betaalbare zorg te laten bijdragen is een visie nodig.

Lees meer
patiëntportalen ggz
02-11-2018

Gebruik patiëntportalen in de GGZ groeit niet

De aangeboden portalen worden nog steeds niet veel door de patiënten gebruikt. M&I/Partners onderzocht opnieuw de stand van zaken rondom het gebruik van patiëntportalen bij de grote geïntegreerde GGZ-instellingen.

Lees meer
Informatiebeveiliging awareness
31-05-2018

Informatiebeveiliging: van awareness naar gedragsverandering

Iedere organisatie heeft gegevens in huis die het beveiligen waard zijn! Mensen zijn voornamelijk de zwakke schakel in informatiebeveiliging. Informatiebeveiliging of niet. Niemand zit te wachten op regels en richtlijnen. M&I/Partners koos daarom met Zadkine voor omdenken. Door mensen uit te dagen zelf op zoek te gaan naar informatie, hechtten ze meer waarde aan wat ze vinden.

Lees meer
14-12-2017

E-Healthreis een praktische gids naar succes

PGO, Portaal, Domotica, Robotica. Allemaal vormen van E-Health, maar wat heeft u nodig om E-Health in uw organisatie tot een succes te maken? Op die vragen geven wij in de whitepaper 'E-Healthreis' stapsgewijs korte en duidelijke antwoorden.

Lees meer
21-10-2017

Modelmatige teamontwikkeling, kan dat wel?

Personeel is een van de grootste kostenposten van een organisatie. Het is echter vaak ook je grootste kapitaal. Keer op keer blijkt dat je “alleen” sneller gaat, maar met een “samenwerking” veel verder komt. Om vanuit kracht te kunnen verbinden en realiseren en het kapitaal in een organisatie zo goed mogelijk te benutten heeft M&I/Partners een meta-model ontwikkeld.

Lees meer