Informatietechnologie & Oncologie: informatie-uitwisseling met Rutger Leer


Podcast Informatietechnologie & Oncologie

Informatietechnologie & Oncologie: hoe gaat dat samen? In deze serie podcasts legt Matthias Mieth van M&I/Partners de link tussen informatietechnologie en oncologie. Hij gaat in gesprek met behandelaars, bestuurders, zorgmanagers en implementatiespecialisten. Matthias gaat in deze gesprekken dieper in op de rol van informatietechnologie bij het bestrijden van kanker. 

In deze tweede reeks van de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie staat informatie-uitwisseling tussen ziekenhuizen, behandelcentra, patiënten en mantelzorgers opnieuw centraal. Matthias gaat met professionals uit de zorg in gesprek over informatie-uitwisseling in de oncologische zorgketen. Wat verbaast ze? Wat gaat al goed? En waar lopen ze (soms tot irritatie aan toe) tegenaan? Wat komen ze in het dagelijks leven tegen? En wat zijn mogelijke oplossingsrichtingen? Wij hopen dat deze gesprekken een inspiratie zijn. Een gezonde zorg is ook onze zorg. 

Podcast Informatietechnologie & Oncologie over informatie-uitwisseling met Rutger Leer, principal adviseur bij M&I/Partners op het gebied van Regionale samenwerking.

Matthias Mieth in gesprek met Rutger Leer, principal adviseur bij M&I/Partners op het gebied van gegevensuitwisseling en regionale samenwerking. Samen gaan ze in gesprek over een patiëntgericht EPD, de kloof tussen de behoefte vanuit de patiënt en wat wij daadwerkelijk registreren en over samen de beste worden. Ook geeft Rutger een antwoord op de vraag van Sanneke van der Linden hoe technologie kan bijdragen aan de problemen in de oncologische zorgketen.

Informatietechnologie & Oncologie | Rutger Leer adviseur M&I/Partners

 

Ontdek de podcastserie Informatietechnologie & Oncologie

 

Volg ons

Op iTunes, Spotify of Soundcloud.Terug naar het overzicht