DPIA

DPIA-model dat structuur brengt in de wettelijke vereisten.


Wij zien een hoop organisaties worstelen met de vertaling naar de praktijk. Met name over de verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's. Hoog tijd om onze begrijpelijke DPIA-methode cadeau te doen. Het goed uitvoeren van DPIA’s is lastig en kost tijd. Maar een goed uitgevoerde DPIA faciliteert het beter beschermen van persoonsgegevens.

Begrijpelijk DPIA-model

Wij hebben een begrijpelijk DPIA-model ontwikkeld dat structuur brengt in de wettelijke vereisten en uitnodigt om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan. Ons stappenplan geeft op hoofdlijnen aan welke activiteiten je tenminste moet uitvoeren.

DPIA-cadeauset

Download onze DPIA-cadeauset die voor elk van de stappen meer richting geeft.Ken jij de wereld van informatiebeveiliging en privacy?

 

 Wil jij een bijdrage leveren aan de informatiebeveiliging en privacy in de overheid en zorg.

Naar de vacature: adviseur informatiebeveiliging en privacy

Relevante cases

Privacy en DPIA's bij de gemeente Amersfoort

Ook de gemeente Amersfoort wilde ondersteuning bij het uitvoeren van Data Protection Impact Assessments. Ze vroegen hulp bij het maken van een standaard aanpak, een groep interne medewerkers op te leiden en de uitvoering van een set DPIA's te begeleiden. De procesgerichte en pragmatische DPIA-aanpak van M&I/Partners heeft ervoor gezorgd dat Amersfoort hier echt verder mee kan.

Lees verder

Kennis is er om te delen!