Marit Wensink-Dijkstra

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Van nature ben ik leergierig en gedisciplineerd. Ik geniet van afwisselende projecten en opdrachtgevers. Ik geloof dat een project optimaal werkt als iedereen aan boord is. Ik hecht waarde aan verbinding met alle lagen van een organisatie bij het project, zodat voor iedereen het belang en de aanpak duidelijk is. Ik pak uitdagende opdrachten met beide handen aan, maak me nieuwe onderwerpen snel eigen en ben niet bang om out-of-the-box te denken. Zo kom ik tot creatieve, praktische oplossingen met voldoende draagvlak.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Telefonische en fysieke consulten krijgen nog steeds de voorkeur. Wij zijn ervan overtuigd dat beeldbellen in de zorg noodzaak is en dat opschaling mogelijk is. Om u te helpen hebben wij diverse tips en adviezen voor implementatie, gebruik en opschaling van beeldbellen handig op één plek verzameld.

Lees verder