Marit Wensink-Dijkstra

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Van nature ben ik leergierig en gedisciplineerd. Ik geniet van afwisselende projecten en opdrachtgevers. Ik geloof dat een project optimaal werkt als iedereen aan boord is. Ik hecht waarde aan verbinding met alle lagen van een organisatie bij het project, zodat voor iedereen het belang en de aanpak duidelijk is. Ik pak uitdagende opdrachten met beide handen aan, maak me nieuwe onderwerpen snel eigen en ben niet bang om out-of-the-box te denken. Zo kom ik tot creatieve, praktische oplossingen met voldoende draagvlak.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Wat houdt de functie van privacy officer eigenlijk in? Wat is de ideale formatie voor de privacy officer? En waar wordt de privacy officer gepositioneerd? Wij deden onderzoek naar de privacy- en informatiebeveiligingsformatie onder 39 gemeenten, vijf veiligheidsregio’s en vijf SSC’s. 

Lees verder