Interim-management

Interim-management


Wij geloven in de kracht van ICT voor de digitale transformatie naar klantgerichte, effectieve en efficiënte organisaties. Wij richten ons daarbij op de ICT-strategie en de bestuurlijke aspecten daarvan. Deze veranderingen vragen veel van bestuurders en ICT-managers. Expertise van buiten kan dan zinvol zijn.

Interim-managers

Onze interim-managers bieden ondersteuning om de gewenste (digitale) transformatie daadwerkelijk tot stand te brengen. We hebben ervaring op bestuurs- en directieniveau en in de uitvoering, zowel in zorg als bij de overheid. Recent waren we onder meer actief voor CWZ, Amphia Ziekenhuis, De Zorgboog, St. Antonius Ziekenhuis, De Jeugd- & Gezinsbeschermers, GGD Amsterdam en Atalmedial.

Resultaat en richting

Onze interim-, informatie- en ICT-managers zijn resultaatgericht en geven richting. We gaan voor oplossingen die werken, brengen keuzemogelijkheden in kaart en adviseren bij de besluitvorming. We zijn sparringpartner op elk niveau. Inhoudelijk sterk, met de durf om stelling te nemen.
Maak kennis met

Patrick van Eekeren

Partner
patrick.van.eekeren@mxi.nl
030 2 270 502
Lees mijn publicaties
Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers bevond zich in een turbulente periode. Eind 2014 stond de transitie van de verantwoordelijkheid van jeugdzorg naar gemeenten en de invoering van een nieuw registratiesysteem op de agenda. Tijdens deze transitie moet de ICT-ondersteuning geborgd zijn. Richard Sitters ging als interim-hoofd ICT aan de slag met de ICT-strategie.

Lees meer

Relevante kennis

Een ‘harde’ manager? Of toch maar beter van niet?!
04-12-2018

Een ‘harde’ manager? Of toch maar beter van niet?!

Lees meer