Interim-management

Expertise van buiten kan soms zinvol zijn.


Wij geloven in de kracht van ICT voor de digitale transformatie naar klantgerichte, effectieve en efficiënte organisaties. Wij richten ons daarbij op de ICT-strategie en de bestuurlijke aspecten daarvan. Deze veranderingen vragen veel van bestuurders en ICT-managers. Expertise van buiten kan dan zinvol zijn.

Interim-managers

Onze interim-managers bieden ondersteuning om de gewenste (digitale) transformatie daadwerkelijk tot stand te brengen. We hebben ervaring op bestuurs- en directieniveau en in de uitvoering, zowel in zorg als bij de overheid. We waren onder meer actief voor CWZ, Amphia ZiekenhuisSt. Antonius Ziekenhuis en De Jeugd- & Gezinsbeschermers.

Oplossingen die werken

Als partner werken wij samen aan de realisatie van de maatschappelijke opdracht van onze klanten in de overheid en zorg, door ons advies over een weloverwogen inzet en eventuele implementatie van impactvolle digitalisering en ICT.

Onze interim-, informatie- en ICT-managers zijn resultaatgericht en geven richting. We gaan voor oplossingen die werken, brengen keuzemogelijkheden in kaart en adviseren bij de besluitvorming. We zijn sparringpartner op elk niveau. Inhoudelijk sterk, met de durf om stelling te nemen.Wil jij bijdragen aan een betere zorg en overheid?

 

Ontdek jouw mogelijkheden bij M&I/Partners. Samen maken we het verschil en bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.

Ontdek jouw carrièremogelijkheden