Events & webinars

Events & webinars


Wij organiseren regelmatig online en offline events voor onze klanten om onze kennis over digitale strategie, transformatie en ICT in de publieke sector actief te delen en een platform te bieden waar onze klanten kunnen netwerken.

Digitale nabijheid
23 september 2020 - 23 september 2020 | Nader te bepalen

Zorginnovatiemiddag - Digitale nabijheid in de care

Dit jaar organiseren wij onze zorginnovatiemiddag voor de vijfde keer. Digitale nabijheid is het thema waar we woensdag 23 september graag met jullie over in gesprek gaan. Hoe hebben jullie deze periode beleefd? Welke digitale innovaties blijven na de crisis? Wij delen samen met enkele zorgprofessionals onze ervaringen en reflecteren met jullie hoe we deze digitale versnelling gaan vasthouden en versnellen.

Lees meer
innoveren in crisistijd
14 oktober 2020 - 15:15 - 14 oktober 2020 - 17:30 | Zeist

CIO-platformbijeenkomst: innoveren in cisistijd

Op woensdagmiddag 14 oktober 2020 is het weer tijd voor de CIO-platformbijeenkomst. Inmiddels weten we dat zorginnovatie in tijden van crisis niet wacht op aangepaste bekostiging. Rob Dillmann, Raad van Bestuur Isala, Maarten Klomp, huisarts en bestuurder in de eerstelijn en Marjo Vissers, Divisievoorzitter Zorg VGZ nemen u mee in hun aanpak om de innovatie tijdens de crisis verder te brengen. Bent u er ook bij?

Lees meer
Zorg en ICT beurs
27 oktober 2020 - 09:30 - 29 oktober 2020 - 16:30 | Zorg & ICT Jaarbeurs

Zorg & ICT Jaarbeurs

Op 27, 28 en 29 oktober 2020 staat M&I/Partners op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd naar onze oplossingen en nieuwsgierig naar zorgplatformen en regiosamenwerking? We ontmoeten u dit jaar graag op onze stand (01.T4) op het zorg van de Toekomstplein tijdens de Zorg & ICT-beurs.

Lees meer
Verschoven naar het najaar

Data Driven & Digital Diagnostics

Marc Elisen, Marijke van Dijk en Erik Ranschaert delen deze middag hun ervaringen tijdens de bijeenkomst 'Data Driven & Digital Diagnostics'. Bent u er ook bij?

Lees meer