Events & webinars

Events & webinars


Wij organiseren regelmatig online en offline events voor onze klanten om onze kennis over digitale strategie, transformatie en ICT in de publieke sector actief te delen en een platform te bieden waar onze klanten kunnen netwerken. 

Anderhalve meter events

Met de anderhalve meter in acht blijven wij het mogelijk maken om deel te nemen aan onze events en bijeenkomsten. Hiermee brengen we u ook dit najaar op een verantwoordelijke manier in contact met experts en vakgenoten en bieden wij een platform voor kennisoverdracht binnen de zorg en overheid. 

Digitale nabijheid

Zorginnovatiedag - Digitale nabijheid in de care (wordt verschoven)

Dit jaar organiseren wij onze zorginnovatiedag voor de vijfde keer. Digitale nabijheid is het thema waar we graag met jullie over in gesprek gaan. Hoe hebben jullie deze periode beleefd? Welke digitale innovaties blijven na de crisis? Wij delen samen met enkele zorgprofessionals onze ervaringen en reflecteren met jullie hoe we deze digitale versnelling gaan vasthouden en versnellen. De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de ouderenzorg, thuiszorg, de gehandicaptenzorg en de revalidatiesector.

Lees meer
innoveren in crisistijd
14 oktober 2020 - 15:15 - 14 oktober 2020 - 17:30 | Omgeving Utrecht/Zeist

CIO-platformbijeenkomst: innoveren in cisistijd

Op woensdagmiddag 14 oktober 2020 is het weer tijd voor de CIO-platformbijeenkomst. Inmiddels weten we dat zorginnovatie in tijden van crisis niet wacht op aangepaste bekostiging. Rob Dillmann, Raad van Bestuur Isala, Maarten Klomp, huisarts en bestuurder in de eerstelijn en Marjo Vissers, Divisievoorzitter Zorg VGZ nemen u mee in hun aanpak om de innovatie tijdens de crisis verder te brengen. Bent u er ook bij?

Lees meer
Formatie afdeling Medische Technologie
29 oktober 2020 - 14:30 - 29 oktober 2020 - 17:00 | Online

Online thematafel: optimale formatie afdeling Medische Technologie

Online thematafel over de optimale formatie van de afdeling Medische Technologie. Ga donderdag 29 oktober samen met ons online in gesprek over de belangrijkste resultaten en kengetallen van de Benchmark Medische Technologie. Daarnaast deelt Robert Elfrink, Medisch manager Medische Technologie bij het Elkerliek ziekenhuis, zijn voorbeelden en tips om te komen tot een optimale formatie van de afdeling Medische Technologie.

Lees meer
Zorg en ICT beurs
18 mei 2021 - 09:30 - 20 mei 2021 - 16:30 | Zorg & ICT Jaarbeurs

Zorg & ICT Jaarbeurs

Op 18, 19 en 20 mei 2021 staat M&I/Partners op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs Utrecht. Benieuwd naar onze oplossingen en nieuwsgierig naar zorgplatformen en regiosamenwerking? We ontmoeten u dit jaar graag op onze stand (01.T4) op het zorg van de Toekomstplein tijdens de Zorg & ICT-beurs.

Lees meer