Events & webinars

Wij organiseren regelmatig online en offline events voor onze klanten om onze kennis over digitale strategie, transformatie en ICT in de publieke sector actief te delen en een platform te bieden waar onze klanten kunnen netwerken.

ICT-kosten en prestaties ziekenhuizen nader verklaard

27 januari 2023 - 12:30
Online
Bekijk evenement

Drivers voor zorgtransformatie: wie is in de lead?

08 maart 2023 - 15:00
CIO-platformbijeenkomst | Zeist/Utrecht
dagen
:
uren
:
minuten
:
seconden
Bekijk evenement
202120222023
08 maart 2023, 15:00 - 19:30 Nog 37 dagen
CIO-platformbijeenkomst | Zeist/Utrecht

CIO-platformbijeenkomst - Deze middag nemen Robin Hoogduin (CIO van het Haaglanden MC), Loren Kruseman (manager EPD&Data bij het OLVG) en Anneke van Veen (longarts en CMIO digitale zorgtransformatie bij het CWZ) u mee in hun visie op zorg, innovatie, technologie en data als dominante drivers voor zorgtransformatie.

Bekijk evenement
31 maart, 12 mei of 9 juni

Als toezichthouder, commissaris en bestuurder in de zorg, dient u de juiste dialoog te voeren over ICT en digitalisering. Hoe doet u dat? Welke vragen moet u stellen? Hoe krijgt u er als toezichthouder of bestuurder meer grip op? Hoe borgt u ICT in uw organisatie, binnen uw Raad van Bestuur en uw Raad van Toezicht?

Naar masterclass

Afgeronde events

19 januari 2023, 12:00 - 13:00
Online

Online lunchsessie over resultaten van de jaarlijkse ICT Benchmark Gemeenten van M&I/Partners.

Kijk terug
12 januari 2022, 16:00 - 18:00
Rondetafeldiscussie Zeist

Rondetafeldiscussie met data-verantwoordelijken en data-architecten over de veranderende rol van data en data-architectuur. Met diverse organisaties wisselen we ervaringen uit over hoe ze omgaan met die veranderende rol en de bijbehorende uitdagingen.

Bekijk evenement
03 februari 2022, 12:00 - 13:00
Online sessie

Tijdens deze sessie gingen we in gesprek met Henk Demkes (programmamanager Transformatie Sociaal Domein bij de gemeente Steenwijkerland), Eric Rijnboutt (kwartiermaker datagedreven gemeente, bij de gemeente Bodegraven-Reeuwijk) en Karsten Haagoort (Xtra Welzijn) over datagedreven werken in het sociaal domein.

Kijk event terug
16 maart 2022, 16:00 - 17:00
Online sessie

Onder het containerbegrip Artificial Intelligence valt een breed scala aan termen en toepassingen. Tijdens de AI Bullshit Bingo vertaalden wij deze AI-termen en buzzwords naar de nuchtere praktijk.

Kijk event terug
29 juni 2022, 12:00 - 13:00
Online

Rik Bruinsma (manager Medisch Service Platform) en Lotte van Selm (consultant digitale zorg) van het Franciscus Gasthuis & Vlietland en Timo van Dam (programmamanager polikliniek van de toekomst) van het Spaarne Gasthuis namen ons mee in hun visie en in de uitdagingen die spelen in de ziekenhuizen bij de inrichting van de polikliniek van de toekomst.

Kijk terug
Amersfoort

Speciale editie van de CIO-platformbijeenkomst. Frida van den Maagdenberg (Amsterdam UMC), Arnaud Kruizinga (Amphia ziekenhuis) en Esther Talboom (Huisartsenposten Rijnmond en Máxima MC) nemen u mee in hun visie op het creëren van digitaal leiderschap in de zorg. Deze middag neemt Jan Houben ook afscheid als partner/vennoot bij M&I/Partners.

Kijk highlights
17 maart 2021, 15:30 - 17:30
Terugblik event

Hybride zorg, digitaal tenzij en digital first. Steeds meer zorgorganisaties richten de zorg met digitaal contact als uitgangspunt. Maar wat vinden patiënten hier eigenlijk van en wat willen zij? Op welke manier richt je dit doelmatig in en wordt al die digitale zorg wel betaald? 

Kijk event terug
23 maart 2021, 12:00
Terugblik event

Wij hebben onze jaarlijkse zorginnovatiemiddag getransformeerd naar diverse online zorginnovatiesessies rondom het thema 'Digitale nabijheid in de care'. Fabienne Eurlings ging in gesprek met Sabine de Rooij (begeleider DigiContact van Stichting Philadelphia Zorg) en Wil Fred Mutsaerts (cliëntenraad SWZ en mantelzorger/familie).

Luister event terug
13 april 2021, 12:00 - 13:30
Terugblik event

Online bijeenkomst met als onderwerp 'Maak digitale zorg waardevol'. Esther Barsom (arts-onderzoeker en voormalig projectcoördinator videobellen bij het Amsterdam UMC) en Martine Breteler (Technisch Geneeskundige en projectleider telemonitoring bij het UMC Utrecht) deelden hun ervaringen en successen.

Kijk event terug
26 mei 2021, 15:30 - 16:30
Terugblik event

Terugkijken online bijeenkomst over 'Zorgdata voor wetenschappelijk onderzoek regel je zo!'. Robert Veen (programmamanager Research Suite, Erasmus MC) en Ellen Schenk (hoofd Onderzoek & Onderwijs, HollandPTC) deelden hun succesverhalen, uitdagingen en geleerde lessen.

Kijk event terug
10 juni 2021, 12:00 - 13:00
Terugblik event

Online lunchsessie over AI-trust. Tijdens deze lunchsessie gingen we in gesprek met Chris Peters (klinisch fysicus, Jeroen Bosch Ziekenhuis), Daniël Tijink (MT-lid zorg, strategie en ethiek bij ECP) en Jeroen van Oostrum (partner, M&I/Partners) dieper in op het onderwerp AI-trust uit de AI-Routekaart.

Luister event terug
01 juli 2021, 12:00 - 13:00
Terugblik event

Tijdens deze sessie werd de Modelgemeente toegelicht en gingen we in discussie met kennishouders uit het veld over de bedoeling ervan.

Kijk event terug
22 september 2021, 12:00 - 12:45
Online

Online zorginnovatiesessie over ‘Succesvol samenwerken in de regio'. Tijdens deze sessie gingen we in gesprek met Angelien Sieben (Radboudumc) en Wencke Eijkelkamp (Carinova).

Kijk event terug
13 oktober 2021, 15:00 - 19:00
Terugblik

In deze CIO-platformbijeenkomst namen Bert van Haarlem (CIO Leids Universitair Medisch Centrum) en Lieke Hoek (manager IT vernieuwing en ontwikkeling Leids Universitair Medisch Centrum), Michiel Sprenger (grondlegger klinische informatica) en Remko Nienhuis (Melius Health Informatics) u mee in hun visie op digitalisering en informatisering in de zorg van de toekomst.

Kijk event terug
07 december 2021, 15:00 - 16:30
Online

Online sessie over ‘Informatievoorziening voor succesvolle waardegedreven zorg'. Tijdens deze sessie namen Joren Roelofs & Wouter Gude (M&I/Partners), Alisa Westerhof (St. Antonius Ziekenhuis) en Barbara Schooneveldt (LUMC) de deelnemers mee in de wereld van waardegedreven zorg.

Bekijk evenement