De polikliniek van de toekomst: tetris met e-Health

29 juni 2022 - 12:00 - 29 juni 2022 - 13:00
Online

Online bijeenkomst ´De polikliniek van de toekomst' op woensdag 29 juni van 12.00 tot 13.00 uur. Rik Bruinsma (manager Medisch Service Platform) en Lotte van Selm (consultant digitale zorg) van het Franciscus Gasthuis & Vlietland en Timo van Dam (programmamanager polikliniek van de toekomst) van het Spaarne Gasthuis nemen u mee in hun visie en in de uitdagingen die spelen in de ziekenhuizen bij de inrichting van de polikliniek van de toekomst.

De juiste zorg op de juiste plek, waardegedreven zorg en nieuwbouwprojecten zorgen dat ziekenhuizen bezig zijn met de inrichting van de polikliniek van de toekomst. Een belangrijke vraag hierin is welke zorg en services digitaal en/of op afstand geleverd kan worden. Denk hierbij aan digitaal aanmelden, dossierinzage, digitale zorg vragenlijsten, e-consulten, monitoren op afstand, keuzehulpen en optimalisatie van de logistiek.

Hoe ga je als ziekenhuis om met een steeds complexer landschap en de groei in functionaliteiten? Hoe zorg je dat het waarde toevoegt? En hoe blijft het beheersbaar, betaalbaar en logisch voor de patiënt en zorgverlener? Rik Bruinsma, Lotte van Selm en Timo van Dam nemen u mee in hun visie en uitdagingen bij de inrichting van de polikliniek van de toekomst.

Meld u aan en ga met ons de uitdaging aan om de polikliniek van de toekomst verder vorm te geven en naar het volgende level te brengen.

Tetris met e-Health

Het gesprek voeren wij aan de hand van het spel Tetris. In dit spel vallen blokjes naar beneden. Het doel van het spel is om de vallende blokjes passend te positioneren, zodat ze wanneer ze de bodem raken precies in elkaar vallen en de meeste waarde toevoegen. Soms komen er (vormen) blokjes naar beneden waar je niet op zit te wachten, of positioneer je blokjes (achteraf gezien) onhandig en zitten deze de rest van het spel in de weg.

Voor wie

Dit event is bedoeld voor directeuren, bestuurders, CIO's, ICT-adviseurs, ICT-strategen, ICT-medewerkers, innovatie-adviseurs, informatiemanagers, projectleiders en programmamanagers e-Health en digitale zorg van zorgaanbieders.


Naar het overzicht