Sterke schakels 2.0 – datastromen in samenwerking

12 juni 2024 - 12:30 - 12 juni 2024 - 18:00
Omgeving Utrecht/Zeist

Sinds de IZA-regioplannen zijn opgesteld schieten de dataplatforms, zorginfrastructuren en andere initiatieven als paddenstoelen uit de grond. Op deze platforms kunnen zorginstellingen en andere organisaties samen informatie uitwisselen voor zorg en secundair gebruik, bijvoorbeeld onderzoek. Maar welk platform sluit het best op jouw regio of organisatie aan?

Tijd voor duiding en advies

Tijdens de Regiodag bespraken we een aantal van deze platforms en zorginfrastructuren met een diverse groep van vertegenwoordigers van leveranciers en zorginstellingen.  

  • Wat voor platforms zijn er, wat kun je er mee, en wat is de samenhang?  
  • Is het nodig om op meer dan een platform aan te sluiten?  
  • Wat als je in verschillende regio’s op verschillende platforms moet werken?  
  • Welk platform is het beste voor jullie regio?  
  • En welke ervaringen zijn er al met het gebruiken van deze platforms? 

Programma

12:30 - 13:00 Inloop en ontvangst met lunch

13:00 - 17:00 Inhoudelijk programma
- Introductie door M&I/Partners 
- Voorstelronde aanbieders – ieder licht diens oplossing kort toe en er is ruimte voor verhelderende vragen. Aanwezig zijn in ieder geval KPN Health Exchange, Enovation, HINQ en VZVZ/LSP+ 
- World Café – langs de as van een aantal usecases gaan we in gesprek over hoe deze invulling zouden kunnen krijgen in een samenwerkingsverband, met behulp van een van de oplossingen. 

17:00 - 18:00 In gesprek over de opgehaalde kennis onder het genot van een borrel

Kijk ondertussen op deze pagina voor ‘Sterke Schakels', de regiogame van M&I/Partners, waarmee u duidelijk met uw partners tijdens een game kunt merken dat samenwerken loont!


Naar het overzichtBreng jouw keten naar regionaal succes!

 

Om de grote uitdagingen van de zorg de baas te kunnen zijn, moeten we samenwerken. Hoe organiseer je dat en hoe helpen we elkaar? Ervaar de grillen van een samenwerkingsverband met de regiogame en hoe je samen tot betere resultaten komt.

Meer informatie over de regiogame