Rutger Leer

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Rutger is een innovatieve veranderaar, die graag samenwerkt om veranderingen door te voeren. Zijn creatieve manier van werken maakt dat projecten vaak een innovatief karakter hebben, van aanpak tot inhoudelijke opdracht. Hij werkt graag toe naar significante verandering van processen die duurzaam is. Hij kent de zorg goed en gebruikt deze kennis om processen echt beter te maken. Hij doet graag projecten op het snijvlak van de patiënten en artsen op het randje van de comfort zone.

Bij M&I/Partners tekende ik geen contract maar een samenwerkingsovereenkomst. M&I/Partners is een werkgever met oog voor het individu. Een werkomgeving waarin mijn persoonlijke ontwikkeling maar ook de groei van het gehele bedrijf elkaar ontmoeten. Samen zorg je voor een werkomgeving waar je allebei baat bij hebt. In mijn dagelijks werk draag ik bij aan maatschappelijke thema's om de Nederlandse maatschappij zo goed en zorgzaam mogelijk te houden. Ik werk voornamelijk in ziekenhuizen, daar zie je dat de meerwaarde van ICT steeds meer onlosmakelijk verbonden is met het hoog houden van de kwaliteit en het betaalbaar houden van de zorg. We hebben een van de beste zorgsystemen ter wereld, om dat zo te houden moeten we (door)ontwikkelen. Dagelijks proberen we als M&I/Partners onze klanten te ondersteunen, begeleiden en adviseren hoe dit te realiseren. ICT mag niet ontbreken in een goed advies maar we houden oog voor het geheel. We integreren patiëntgerichte zorg, doelmatigheid en verandering in onze aanpak om zo een duurzaam en goed advies te geven. Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

De ontwikkelingen rondom PGO’s gaan snel. Dit maakt het een uitdaging om de PGO-vergelijker up-to-date te houden en u te voorzien van correcte en volledige informatie. Wij hebben gekozen de PGO-vergelijker offline te halen. Wel blijven we onze kennis delen rondom dit thema.

Lees verder

Het zorgplatform als matchmaker faciliteert een match tussen de zorgverlener (en zijn informatie) en de patiënt (en zijn informatie). Daarnaast kan een zorgplatform een match maken tussen zorgverleners (of zorgorganisaties) die zoeken naar hulpmiddelen om hun zorgproces digitaal te ondersteunen en applicaties die deze functionaliteiten bieden. Een zorgplatform faciliteert dan de verbindingen met deze applicaties en ontzorgt hiermee de zorgorganisatie.

Lees verder