Rutger Leer

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een innovatieve veranderaar, die graag samenwerkt om veranderingen door te voeren. Mijn creatieve manier van werken maakt dat projecten vaak een innovatief karakter hebben, van aanpak tot inhoudelijke opdracht. Ik werk graag toe naar significante verandering van processen die duurzaam is. Ik ken de zorg goed en gebruik deze kennis om processen echt beter te maken. Ik doe graag projecten op het snijvlak van de patiënten en artsen op het randje van de comfort zone.

Bij M&I/Partners tekende ik geen contract maar een samenwerkingsovereenkomst. M&I/Partners is een werkgever met oog voor het individu. Een werkomgeving waarin mijn persoonlijke ontwikkeling maar ook de groei van het gehele bedrijf elkaar ontmoeten. Samen zorg je voor een werkomgeving waar je allebei baat bij hebt. In mijn dagelijks werk draag ik bij aan maatschappelijke thema's om de Nederlandse maatschappij zo goed en zorgzaam mogelijk te houden. Ik werk voornamelijk in ziekenhuizen, daar zie je dat de meerwaarde van ICT steeds meer onlosmakelijk verbonden is met het hoog houden van de kwaliteit en het betaalbaar houden van de zorg. We hebben een van de beste zorgsystemen ter wereld, om dat zo te houden moeten we (door)ontwikkelen. Dagelijks proberen we als M&I/Partners onze klanten te ondersteunen, begeleiden en adviseren hoe dit te realiseren. ICT mag niet ontbreken in een goed advies maar we houden oog voor het geheel. We integreren patiëntgerichte zorg, doelmatigheid en verandering in onze aanpak om zo een duurzaam en goed advies te geven. Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Onderzoek naar PGO's en de intrinsieke motivatie van burgers. Burgers tonen bereidheid om PGO's te gebruiken als ze actief en persoonlijk worden aangeboden door artsen. Maar de huidige PGO's voldoen niet aan de behoeften van de gemiddelde burger.

Lees verder