'Ik zei het toch!' De invloed van ICT-expert vergroten

11 maart 2024 - 18:00 - 11 maart 2024 - 20:30
Zeist

Aanmelden

Bij digitale transformatie denk je wellicht direct aan innovatieve technologieën en geavanceerde systemen. Maar laten we eerlijk zijn, de technische kant wordt vaak over het hoofd gezien. Het is hoog tijd om dit te veranderen!

Wil jij als ICT expert weten welke patronen, succesfactoren en elementen cruciaal zijn voor een succesvolle digitale transformatie? Ben je benieuwd hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw waardevolle expertise en advies niet langer over het hoofd worden gezien en deze juist helpen om organisaties in de overheid en zorg verder te innoveren?

Dan is dit hét evenement voor jou: 'Ik zei het toch!' Hier krijg je de kans om de invloed van de ICT expert te vergroten en te ontdekken hoe jouw technische kennis een sleutelrol speelt in het succes van digitale transformatie binnen de zorg en overheid.

Mis deze kans niet om met jouw kennis en kunde een stempel te drukken op de wereld van digitale transformatie. Meld je vandaag nog aan voor dit interactieve evenement en laat zien dat de technische kant van het adviserende vakgebied van cruciaal belang is. Samen creëren we een toekomst vol technologische mogelijkheden!

Programma

17:30 - 18:00 Inloop

18:00 - 18:30 Welkom met Indische maaltijd

18:30 - 19:00 De technische kant van digitale transformatie

Ammar Sjeban:
Wat komt er allemaal bij kijken op het gebied van ICT bij digitale transformatie binnen een organisatie? Applicatierationalisatie: hoe blijf je in control, hoe hou je het overzicht en hoe zorg je voor samenhang binnen je applicatielandschap?

19:00 - 20:00 De succesfactor van de ICT-expert

Richard Sitters:
''Het logo is al klaar, hoeft alleen maar op de website'', ''We knopen toch gewoon die netwerken aan elkaar?'', ''Hoezo zijn die gegevens niet gesynchroniseerd?'' Misschien wel bekende frustraties bij jou als ICT-medewerker. Hoe zorg je ervoor dat jouw expertise en advies daadwerkelijk meegenomen wordt in het proces?

Urs Keller:
Iedereen kent wel het verpleegoproepsysteem (VOS) in een ziekenhuis: patiënt drukt op een rode knop, waarna een verpleegkundige een oproep op zijn of haar toestel krijgt. In het verleden ging dit via ‘piepers’, tegenwoordig zijn dit telefoontoestellen (DECT of Voice over Wifi) of smartphones met een app. Deze laatste categorie (smartphones) biedt de mogelijkheid om niet alleen een alarm maar ook aanvullende informatie mee te sturen. Dit kan zelfs beeldinformatie van een patiëntbewakingsmonitor zijn. Hiermee wordt het VOS een MOS: een medisch oproepsysteem. Deze casus beschrijft wat de rol van de technische projectleider is bij de realisatie van deze koppeling met patiëntbewakingsmonitoren, maar ook wat de toegevoegde waarde hiervoor is van de ICT-expert.

20:00 - 20:30 Borrel en napraat


Naar het overzicht