Urs Keller

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik heb een sterk analytisch vermogen en ben goed in staat om complexe problemen tot hun essentie terug te brengen. De resultaten van mijn werk hebben een hoog kwaliteitsniveau, ik ga niet voor ‘half werk’. Hierbij houd ik wel steeds de toegevoegde waarde voor de klant in de gaten. In conflictsituaties treed ik op als bemiddelaar waarbij ik oog heb voor de achterliggende belangen van alle partijen.

Ik spreek zowel de taal van de ‘techniek’ als van het ‘management’ en ben uitstekend in staat om beide met elkaar te verbinden. Mijn werkstijl is te typeren als ‘up-tempo’ en ‘enthousiast’.

Wat ik mooi vind aan het werken bij M&I/Partners is dat ik aan projecten werk waar ik een opdrachtgever echt vooruithelp. Dit kan door het inbrengen van specifieke expertise bij nieuwe ontwikkelingen. Maar bijvoorbeeld ook door een organisatie te helpen die is vastgelopen in een besluitvormingstraject: als extern adviseur ben je dan in de positie om een advies te geven waarmee je de impasse doorbreekt, zonder dat een interne partij gezichtsverlies lijdt. M&I/Partners geeft mij de gelegenheid om mij echt te ontwikkelen. En dit allemaal in een omgeving waarin ik een gezonde balans tussen werk en privé kan bewaren.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Onduidelijkheid over ‘de cloud’ leidt tot mistige discussies. Ik hoor vaak: “we moeten als organisatie naar de cloud!” Op dat moment gaat bij mij het cloudalarm af. Twee vragen helpen u helderheid in de mistige discussie te krijgen als het cloudalarm is afgegaan.

Lees verder