Matthijs Maat

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Het werk van Matthijs kenmerkt zich door zorgvuldigheid en kwaliteit. Hij treedt op een vriendelijke, rustige manier in contact. Door zijn analytisch vermogen en brede kennis kan hij zich snel complexe situaties eigen maken. Matthijs zoekt daarbij samenwerking en heeft veel aandacht voor anderen, maar heeft ook een duidelijke eigen visie die hij helder over kan brengen. Hij combineert een brede kennis van IT met een diepgaande kennis van (product)kwaliteit en architectuurbeschrijvingen en heeft veel ervaring met het uitvoeren van beoordelingen in politiek gevoelige omgevingen. Matthijs is open, objectief en oplossingsgericht.


Opdrachten waar ik trots op benTerug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Terwijl digitalisering steeds belangrijker wordt voor organisaties, tonen nog altijd veel te veel bestuurders wel héél weinig interesse in ICT. Diep technologisch inzicht is echt niet nodig, benadrukken Matthijs Maat en Antoon van Luxemburg. Aan de hand van 9 ICT-vragen kan een  bestuurder de broodnodige kennis opdoen waarmee hij digitalisering in zijn organisatie op zijn minst kan begrijpen en dus beter kan sturen.

Lees verder

AGconnect - Als een organisatie ICT serieus neemt, leidt dat tot serieuze vragen. Als het team architecten daar niet aan toe is, ontstaan er vluchtbewegingen verstopt in jargon en intimiderende diagrammen. Ontdek de zeven angsten en verlangens die een goede architectuur in de weg staan.

Lees verder