Patrick van Eekeren

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Patrick is resultaatgericht en zoekt steeds naar de concrete acties om dat resultaat dichterbij te brengen. Hij brengt veel energie en weet deze ook bij anderen los te maken. In veel situaties slaat hij de brug tussen business en technologie en omgekeerd. Daarbij geeft hij opdrachtgevers het vertrouwen om de juiste besluiten te nemen. Desgewenst is hij graag bereid om samen met opdrachtgever van besluit naar werkende oplossing te komen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

In gesprek met Chris Peters (klinisch fysicus, Jeroen Bosch Ziekenhuis), Daniël Tijink (MT-lid zorg, strategie en ethiek bij ECP) en Jeroen van Oostrum (partner, M&I/Partners) over AI-trust uit de AI-Routekaart.

Lees verder

AI wordt voornamelijk ingezet als diagnostisch hulpmiddel. Meer ziekenhuizen hebben AI-beleid. Experimenten en kleinschalige implementaties zijn voortgezet. Grootschalige implementatie blijft (vooralsnog) uit. Dit blijkt uit het jaarlijks onderzoek van M&I/Partners naar de stand van AI bij Nederlandse ziekenhuizen uitgevoerd onder 38 CIO’s en CMIO’s van 30 ziekenhuizen.

Lees verder